3 jaar geleden

Workshop: Ready, set, go 2021!

Hannah Jonker
Redacteur
3 jaar geleden

2020, het eerste jaar van een nieuwe decennium. Een jaar dat je je vast anders had voorgesteld. Met prachtige doelen, ambities en een plan voor succes. Voor de hele wereld en dus ook voor veel fitness professionals is het jaar anders verlopen dan verwacht. Helaas is de coronacrisis nog niet voorbij, tegelijkertijd zul je vooruit moeten kijken. Want na de crisis wil je vooruit en aan de slag met nieuwe, toffe dingen en wil je door met jouw passie voor gezondheid en bewegen! En daar willen wij graag bij helpen.


Tijdens de workshop krijg je diverse presentaties van meerdere professionals, ieder met eigen specialiteit. Zij delen hun beste tips & tricks met jou en bespreken ideeën voor campagnes om in 2021 mee te starten. Doel van de workshop is om jou een concreet actieplan te geven waarmee je direct aan de slag kunt. Zodat jouw club/studio meer omzet kan behalen en processen kan verbeteren!

Wat kun je verwachten?

De workshop zal worden gepresenteerd door Jos Eemstra. Naast zijn eigen presentaties zal Jos een koppeling maken tussen de verschillende presentaties van de overige sprekers.

De onderwerpen die aan bod komen, zijn:

  • Groepsfitness – Kelby Jongen

Groepsfitness management: hoe werf en coach je instructeurs? Hoe stel je een perfect groepsfitness rooster op en hoe kun je werken met een scorecard? Tot slot, hoe trek je meer nieuwe leden naar groepslessen?

  • Personal Training – Alois Maton

Krijg inzicht in personal training pakketten (tarieven, bonussystemen, succesformules en meer) en business modellen. Hoe kun je als club/studio PT specials opzetten en verkopen? Doel: een PT special opzetten om direct in 2021 mee aan de slag te gaan.
Alois: “80% van de startende personal trainers stopt binnen 4 jaar omdat er onvoldoende omzet gegenereerd wordt. Wil jij een succesvolle personal trainer zijn? Een succesvolle Pt studio managen? Of PT succesvol wegzetten in de club? Ik geef je tips!”

  • Marketing & Branding – Peter van der Steege

Wat doe jij momenteel aan social media als club/studio? Wat zou je moeten doen? Hoe kun je jouw doelgreop bereiken? Met als doel meer leads/nieuwe klaten te werven. Specialist Peter deelt zijn tips.
Peter: “Ik geef je 50 tips om social media te laten werken voor jouw gym. Dit wordt een inspirerende sessie vol met praktische tips voor beter presterende content via social media posts voor jouw gym of studio.”

  • Sales – Jos Eemstra

Wat wordt jouw doel voor 2021 en hoe kun je dit behalen? Hoe kun je anno 2021 nieuwe leden werven? Hoe ga je om met upselling? Concrete tips voor sales.

Voor wie?

BlackBoxAcademy adviseert deze workshop aan coördinatoren, managers, eigenaren en ieder die een functie binnen de fitness- en health sector heeft.
Voor diegene bij jouw club die het plan van aanpak voor 2021 op gaat stellen en de personen die het plan concreet moeten maken, is ons advies: kom samen.
Na het volgen van de workshop zul je veel ideeën en plannen hebben voor 2021. Het is dan prettig als je na terugkomst op de club/studio samen verder kunt brainstormen en de plannen concreet kunt maken.

Inclusief boek

De workshop is inclusief het boek ‘Marketing en Sales in de fitnessbranche‘ uitgegeven door BlackBoxPublishers en EuropeActive t.w.v. € 49.50 

Datum + Locatie

Datum: Woensdag 9 december 2020

Tijdstip: van 09:00 tot 16:00 uur

Locatie: HDD Group te Waalwijk

 

Inschrijven?

https://www.blackboxacademy.nl/course/ready-set-go-2021/

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

Hannah Jonker