3 jaar geleden

On demand opleding Master in Club- en StudioManagement

Hannah Jonker
Redacteur
3 jaar geleden

Flexibel studeren? Groei door met de on demand studie Master in Club- en Studiomanagement van BlackBoxAcademy!
De Master in Clubmanagement is al ruim 20 jaar DE management opleiding binnen de fitness- en healthbranche. De docenten van BlackBoxAcademy zorgen continue voor actualiteiten om de opleiding op het allerhoogste niveau aan te bieden. En nu kun jij deze opleiding online volgen!

Wil jij flexibel studeren wanneer het jou schikt? Topdocenten uit de fitnessbranche hebben deze online opleiding samengesteld en je kunt zelfs een erkend diploma door fitness brancheorganisatie NL Actief behalen. Start vandaag en maak je ambities waar!

Doelgroep

De opleiding is geschikt voor professionals met ambitie die zich (verder) willen ontwikkelen tot eigenaar/manager/coördinator van een fitnessclub/keten, boutique fitness studio of personal training studio. Tijdens de opleiding komen alle aspecten van management aan bod, na het afronden van de thuisstudie ben je dan ook klaar om als manager binnen de fitnessbranche aan de slag te gaan.
Ben je reeds werkzaam als manager of heb je een coördinerende functie? Dan zal deze opleiding jou helpen om je verder te ontwikkelen zodat jij als manager meer succesvol kunt zijn.

Het karakter van een thuisstudie maakt het mogelijk om de studie naast een baan te volgen. Je bepaalt immers zelf waar, wanneer en in welk tempo je met de studie aan de slag gaat.

Studie methode

De online opleiding is samengesteld door diverse fitnessprofessionals en bestaat uit 13 modules. Elke module bestaat uit een specifiek onderwerp. De onderwerpen worden uitgesplitst in paragrafen. Elke module bestaat uit tekst, video en opdrachten.

Je volgt de studio online of via een app. In je persoonlijke account kun je 24/7, altijd en overal toegang krijgen tot het studiemateriaal. Het programma onthoudt waar je bent gebleven en wanneer het schikt pak je de opleiding zo weer op.

Interactief werkboek
Tevens ontvang je een interactief werkboek waarmee je direct aan de slag kunt. In het interactieve werkboek kun je aan de slag met vele opdrachten, zo kun je de nieuwe informatie direct toepasbaar maken voor jouw organisatie.Het werkboek is gemaakt zodat je deze op een laptop of tablet kunt invullen en later zelfs kunt aanpassen.

Boeken
Daarnaast ontvang je maar liefst twee boeken die deze opleiding ondersteunen:

  1. Strategisch Management in Fitnessclubs. Hierin wordt het fitnesscentrum vanuit een bedrijfseconomisch perspectief beschreven. Het bespreekt beproefde benaderingen en eigen ervaringen ten aanzien van veel voorkomende thema’s binnen fitnessclubs. De beknopt beschreven theorieën worden afgewisseld met een veelheid aan praktische toepassingen en tips. Voor elk hoofdstuk zijn werkopdrachten gemaakt om de informatie direct toe te passen binnen de eigen fitnessclub.
  2. Handboek Personeelszaken van NL Actief. Het handboek is zeer uitgebreid en behandelt alle aspecten van Human Resource Management. Het vormt tevens de basis voor de laatste module, HRM Arbeidsrecht.

Benieuwd naar de online studie omgeving? Bekijk de video op youtube!

 

Voor meer informatie en inschrijven, klik hier!

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

on demand opleidingBlackBoxAcademyclubmanagement

 
Gerelateerde artikelen
Auteur

Hannah Jonker

Bedrijf

BlackBoxPublishers

Laatste artikelen van dit bedrijf