3 jaar geleden

Dutch Fitness Awards 2020 'gewoon' van start

3 jaar geleden
Vanaf 28 september tot en met 8 november 2020 kan iedereen via www.dutchfitnessawards.nl stemmen op zijn of haar favoriete fitnessclub of personal trainer.

Fitnessclubs en Personal Trainers kunnen zich nog steeds gratis aanmelden voor deelname aan de Dutch Fitness Awards

De organisatie heeft aan verschillende fitnessclubs en personal trainers gevraagd of de verkiezing in deze toch onzekere tijden wel doorgang moest vinden. Zij gaven aan dat dat juist van groot belang is omdat de verkiezing een uitstekend middel is dat kan helpen om deze crisis door te komen. De Dutch Fitness Awards gaan daarom ook in 2020 ‘gewoon’ door.


Gezondheid en fitheid is belangrijker dan ooit en de Dutch Fitness Awards 2020 is een middel dat fitnessclubs en personal trainers kan helpen om deze crisis door te komen. Juist nu is het belangrijk dat jullie als genomineerden laten zien dat jullie de leukste en beste zijn en vooral veerkracht hebben. Jullie zijn vakmensen die er niet alleen voor zorgen dat je er weer fit uitziet, maar leveren ook een bijdrage aan een gezonde levensstijl. In de sportschool of tijdens het trainen kunnen mensen hun energie kwijt en na een zware dag hun hoofd leegmaken. Jullie zijn onmisbaar en verdienen dit podium.

Voordelen van deelname zijn onder meer de zichtbaarheid, gratis promotiemateriaal en de kans op waardevolle titels. Meld daarom nu gratis aan via www.dutchfitnessawards.nl



Publieksjury, vakjury & winnaars per gemeente
Allereerst mogen leden van fitnessclubs stemmen en cijfers geven voor verschillende criteria. Per gemeente wordt er een winnaar uitgeroepen met de beste gemiddelde waardering en een winnaar met de meeste stemmen. De provincie winnaar wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. Vervolgens bepaalt een deskundige vakjury wie tot landelijke winnaar wordt uitgeroepen. Bij de Personal Trainers staat deze vakjury onder leiding van NL Actief.

Komt er weer een Award-uitreiking?
Zeker, binnenkort wordt bekend gemaakt hoe die gaat plaats vinden. Sowieso zijn er digitale uitingen voor de winnende fitnessclubs en personal trainers per gemeente

Aanmelden
Meld je nu aan via www.dutchfitnesssawards.nl 
Aan deelname zijn geen kosten verbonden. 

Betrokken partners Dutch Fitness Awards
De verkiezing wordt mogelijk gemaakt door de trouwe partners NL Actief, Fitfair, Personal-Trainer.nl, UnitedConsumers en bodyLIFE. De organisatie is in handen van Vote Company. Zij faciliteren bijvoorbeeld ook de KVK Innovatie Top 100 en de Shopping Awards. 
Dutch Fitness Awards
Gerelateerde artikelen
Bedrijf

Dutch Fitness Awards I Vote Company

Laatste artikelen van dit bedrijf