3 august 2020

Technogym lanceert de nieuwe EXCITE

3 august 2020
De gloednieuwe cardio-lijn is uitgerust met de ultieme Technogym Live-console die unieke en meeslepende on-demand digitale content biedt en is motiverend voor alle type gebruikers.
 
Technogym introduceert de nieuwe Excite-lijn: de revolutionaire reeks van volledig verbonden cardioapparatuur, uitgerust met de ultieme gebruikersinterface Technogym Live, die gebruikers een nieuwe, volledig gepersonaliseerde trainingservaring biedt. Dit alles is afgestemd op hun doelstellingen en behoeften, dankzij een volledig aanbod aan workout- en entertainmentopties. In combinatie met een innovatief ontwerp combineert Excite Live plezier, prestaties en resultaten.

Excite is ontworpen rond 4 belangrijke pijlers: op maat gemaakte trainingsvariëteit, connectiviteit, ruimtebesparing en duurzaamheid. Gebruikers ervaren een zinvolle, boeiende en persoonlijke trainingservaring en het biedt ondernemers innovatie voor toekomstige groei van hun bedrijf.   
 
  • TRAININGSVARIATIE OP MAAT - eindeloze content en trainingsmogelijkheden, Excite helpt alle gebruikers bij het bereiken van hun trainingsdoelen. Dankzij de Technogym Live-console kunnen zij kiezen voor een ongekende verscheidenheid aan content: sessies onder leiding van een trainer, outdoor virtuele training, trainingsroutines en een complete reeks aan oefeningen.
  • CONNECTIVITEIT - de allerbeste verbonden ervaring met draadloos opladen. Dankzij de connectie met uw smartphone of smartwatch wordt de apparatuur gepersonaliseerd.  Bekijk uw eigen Entertainment content zoals social media, YouTube en Netflix.
  • RUIMTEBESPARING – de nieuwe Excite-producten bieden de beste verhouding tussen vloeroppervlak en trainingsruimte, om gebruikers meer ruimte te geven en zij zich vrij en met vertrouwen kunnen bewegen.
  • ECOLOGISCHE-DUURZAAMHEID - De Excite-lijn vertegenwoordigt de volgende generatie duurzame apparatuur. De Human Power versie van Excite is de eerste generatie slimme apparatuur, volledig verbonden en met trainingscontent, zonder elektriciteit of batterijen nodig te hebben bij gebruik.
De Excite-lijn is verkrijgbaar in twee kleuren, Meteor Black en Lunar Grey, en creëert samen met de Selection krachttoestellen van Technogym een uniek familiegevoel.

De nieuwe Excite-lijn omvat een gevarieerd aanbod van producten:
 
EXCITE RUN - Het revolutionaire design van deze loopband zorgt voor meer stabiliteit en 13% meer ruimte om te trainen met 30% minder vloeroppervlak. Het Optimal Stride gedempte dek versterkt het gevoel en past zich aan elke loopstijl aan. Excite RUN maakt alles eenvoudig tijdens het hardlopen, zoals het veranderen van snelheid en hellingshoek met de Fast Track Controls of via de Swiftpad op de console.



EXCITE SYNCHRO - de elliptische trainer die de langste stride in de markt heeft en convergerende bewegingen van het bovenlichaam combineert om het jog-gevoel na te bootsen. Excite Synchro heeft een instelbare hellingshoek - van 5 tot 33 graden - voor vlakke jogs tot aan heuvelopwaarts bewegen.



EXCITE BIKE - dankzij een doorlopend design en een verbeterde biomechanica spreekt deze stationaire fiets een breed scala aan gebruikers aan. Of u nu op zoek bent naar een ontspannen outdoor fietstocht of u houdt van een hoge intensiteit Routine, het ontwerp, de trainingscontent en de geavanceerde biomechanica van Excite Live Bike zullen gebruikers enthousiast maken.



EXCITE VARIO – past zich aan uw beweegpatroon aan met een vloeiende, niet-schokkende beweging. Vario heeft een lager waargenomen inspanning en zorgt voor een comfortabele totale lichaams- of onderlichaamstraining. Een eenvoudige start dankzij de Optimal Start-technologie en een eenvoudige uitvoering van de beweging dankzij de soepele Self Adaptive Stride tot 83 cm, waardoor de gebruiker op hetzelfde product kan steppen, lopen en rennen.



EXCITE RECLINE - brengt fietsen naar een nieuw niveau van comfort. Van de brede doorloop tot de soft-touch handgrepen tot de verstelbare rugleuning, alles is ontworpen voor een comfortabele rit.



EXCITE CLIMB - deze trapsimulator combineert de laagste hoogte met het diepste trapoppervlak - 28 cm - om het traplopen voor iedereen comfortabel en veilig te maken. Low-rise Courtesy Step om gemakkelijk op te stappen en Toe Smart Design om een comfortabele oefening te garanderen.



EXCITE TOP - deze bovenlichaam-trainer verbetert de conditie, de spierkracht en het uithoudingsvermogen. Gebruikers kunnen genieten van de voordelen van bovenlichaam- roterende-training vanuit de zittende positie met behulp van de ergonomische stoel, of vanuit de meer uitdagende staande positie.



Technogym
Technogym werd opgericht in 1983 en is een wereldleider op het gebied van fitness, wellness, sport en gezondheid. Technogym levert een compleet Ecosysteem van verbonden, slimme fitnessapparatuur, digitale diensten en trainingscontent. Dankzij het Mywellness Cloud Platform kunnen mensen overal verbinding maken met hun persoonlijke trainingservaring, zowel op Technogym-apparatuur als op mobiele apparaten. Met meer dan 2.300 medewerkers en 14 vestigingen wereldwijd is Technogym aanwezig in meer dan 100 landen. Meer dan 80.000 Wellness centra en 300.000 particuliere woningen in de wereld zijn uitgerust met Technogym. Technogym is voor de achtste keer benoemd tot officiële leverancier van de Olympische Spelen van Tokyo 2021, na Sydney 2000, Athene 2004, Turijn 2006, Peking 2008, Londen 2012, Rio 2016 en Pyeongchang 2018.
Bedrijf

Technogym

Laatste artikelen van dit bedrijf