16 june 2020

Technogym's PURE-plate-loaded aanbod: glute building training en nieuwe iconische producten

16 june 2020
Pure Strength - de meest innovatieve plate-loaded lijn in de industrie, ontwikkeld vanuit Technogym's uitgebreide ervaring in atletische prestatietraining als officiële leverancier van de laatste 8 Olympische Spelen en vele internationale topsporters - wordt gecompleteerd met 5 nieuwe producten, toegevoegd aan de bestaande 15, inclusief de introductie van de gloednieuwe glute building training. 

Dankzij de uitgebreide PURE-lijn kunnen ondernemers de apparatuur selecteren die ze nodig hebben voor hun fitnessruimte, maar ook trainingscircuits creëren voor specifieke programma's en nieuwe klantgroepen. De nieuwe glute building training is een uitstekend voorbeeld van een innovatieve manier om nieuwe klantgroepen aan te trekken die op zoek zijn naar esthetische lichaamsverbetering. 

De vijf nieuwe producten die Technogym introduceert omvatten een mix van tijdloze oefeningen - waaronder Hack Squat, het allereerste toestel wat Nerio Alessandri 35 jaar geleden in zijn garage ontwierp en war de geboorte van Technogym markeerde - en enkele nieuwe grote trends op het gebied van training:
  • HIP THRUST - herdefinieert een van de meest favoriete oefeningen aller tijden.  Het grote, meervoudige hoekvoetplatform biedt 3 verschillende voetsteunen voor een gediversifieerde spieractivatie. Het ergonomische bekkenkussen kan met een eenvoudige draai worden verplaatst, waardoor de apparatuur gemakkelijk toegankelijk is en ongewenste druk in het bekkengebied tijdens het uitvoeren van de oefening wordt weggenomen.  
     
  • STANDING ABDUCTOR - ga verder met het trainen van de bilspieren en verbeter uw resultaten met behulp van de plates. De speciaal ontworpen Standing Abductor physio cam maakt een optimale activering van de bilspieren over het hele bewegingsbereik mogelijk, zodat elke centimeter telt. De grote pads en de multi-positiehandgreep zorgen voor een superieur comfort voor alle gebruikers, zonder dat er aanpassingen nodig zijn. 
     
  • HACK SQUAT - ontdek de voordelen van squatten met een variaties op een gecontroleerde en effectieve manier. De automatische veiligheidsstop en het extra grote voetplatform maken het mogelijk om de volgende oefeningen veilig uit te voeren: squats, jump squats, lunges en jumping lunges. Mogelijk zowel met beide benen als met één been. De meest veeleisende gebruikers kunnen genieten van een maximale belasting van 400 kg en kunnen gebruik maken van weerstandselastieken voor het nauwkeurig afstellen van de weerstand.
     
  • PULL OVER - de complete oefening voor het bovenlichaam, Pure Pullover maakt het niet alleen veilig en gemakkelijk, maar verdeelt dankzij de speciaal ontworpen physio cam de belasting gelijkmatig over het hele bewegingsbereik. Door de easy start en de vele handgreepoptie kunnen gebruikers met alle graden van schoudermobiliteit de oefening veilig uitvoeren. 
     
  • SEATED CALF - anders dan andere kuitoefeningen is het mogelijk om met de Pure Seated Calf specifiek en geisoleerd de soleusspier te trainen (zonder de gastrocnemius). De fijnafgestelde biomechanica maakt de mechanische hendel van de voeten stabieler en stugger, wat resulteert in een sterkere, veiligere en over het algemeen effectievere push. Het werkt perfect samen met de Pure Calf om een van de moeilijkste spieren te trainen en te ontwikkelen.

In overeenstemming met het streven van Technogym naar innovatie, zijn de PURE-bewegingstrajecten het resultaat van gedetailleerde biomechanische onderzoeken die gericht zijn op het definiëren van de beste balans tussen natuurlijke beweging, veiligheid en maximale spieractivatie. Voor elk apparaat heeft het onderzoekscentrum van Technogym gebruikers van alle verschillende types getest om een werklast te garanderen die verdeeld is over het hele bewegingstraject en die de optimale bewegingsactivatie en -beleving oplevert. .

Bovendien leiden de ergonomie en de visuele vlaggen de gebruikers naar de juiste trainingshouding, om een maximale effectiviteit te garanderen. De speciale bekleding en vulling met hoge dichtheid van Pure garandeert een maximale stabiliteit en comfort tijdens de training en biedt een vermindering van 35% piekdruk op de onderrug in vergelijking met andere vullingen. Getextureerde handgrepen zorgen voor een maximale grip om zijdelings wegglijden te voorkomen en de werklast gelijkmatiger te verdelen. 

PURE is ook volledig geïntegreerd in het digitale Ecosysteem van Technogym: door het downloaden van de Mywellness app kunnen leden trainingsvideo's bekijken, hun trainingsprogramma's controleren, handmatig oefeningen toevoegen en alle activiteiten bijhouden. Voor elk van de apparaten geldt dat deze voorzien zijn van een QR-code waarmee de gebruiker kan scannen en direct kan worden begeleid.
Bedrijf

Technogym

Laatste artikelen van dit bedrijf