20 may 2020

Mistmachine voor inbraakbeveiliging kan nu ook ruimtes in sportscholen ontsmetten

20 may 2020
Bestrijder van inbrekers kan ook corona virus bestrijden in sportscholen.

De Cobra mistmachine die bij honderden Nederlandse bedrijven hangt om inbrekers te bestrijden kan ook worden gebruikt om het coronavirus te bestrijden. De fabrikant heeft een capsule met ontsmettingsmiddel gemaakt die eenvoudig op de plaats van de mistvloeistof kan worden gemonteerd.

Importeur Nadim Masri vertelt: "Er is een capsule ontwikkeld met ontsmettingsmiddel dat voldoet aan de richtlijnen die de WHO nu stelt voor bestrijding van het coronavirus. Gewoonlijk blaast ons apparaat heel snel mist in een ruimte om inbrekers het zicht te ontnemen. Nu kan voor 100 euro per keer de ruimte worden gevuld met een nevel die alles binnen de muren van de ruimte ontsmet. Sneller, goedkoper en effectiever dan een team schoonmakers".Sportschool kan veilige trainingsruimte garanderen
Sportscholen staan vol met apparatuur en gewichten die enorm veel oppervlakte en kleine hoekjes hebben. Dat maakt het reinigen een zware taak. De mist van de Cobra komt tot in de kleinste hoekjes en slaat niets over. Zo kan een sportschool een veilige trainingsruimte garanderen.

Nadim: "Een reinigingscyclus duurt 90 minuten, dus een ruimte kan meerdere keren per dag worden gereinigd. Omdat de Cobra mobiel is kan hij binnen een sportschool verplaatst worden om werkelijk alle ruimtes te ontsmetten. Zelfs de sportscholen die nu buiten tenten hebben opgebouwd om te trainen kunnen die dus ook eenvoudig veilig maken voor meerdere trainingen per dag."

Op dit moment staat de Cobra bij enkele tientallen sportscholen, maar Nadim verwacht dat dit aantal snel zal groeien.

Klik hier voor meer informatie of neem contact op via nadim@mistbeveiliging.nl

 
heropeninghygiëneCoronavirus
Gerelateerde artikelen