3 jaar geleden

1 September? Nee! Tijd voor Krachtige Collectieve Actie!

3 jaar geleden
Namens bodyLIFE ondersteunen we de oproep van Hidden Profits Marketing om de krachten als gehele fitnessbranche te bundelen voor collectieve actie tegen de verplichte sluiting van fitnesscentra tot 1 spetember. Vecht jij mee?

Lees hieronder de oproep en vul het formulier in en deel de petitie voor heropening van fitnesscentra met je eigen achterban!


Als ondernemer moet je altijd bereid zijn het moeilijke te doen. Juist ook nu. Dit vereist Krachtige Collectieve Actie door en voor de gehele fitnessbranche in Nederland en België

Nu is het (nóg meer) het moment om de krachten te bundelen. We beseffen hoe belangrijk dit is, samen, collectief als één fitnessbranche. 1 September is absoluut geen optie. Hoe wel? Dat weten we nog niet precies. Maar we zijn druk bezig om alle clubs, partners en partijen in de branche te verenigen. Samen sterk! Samen met o.a. NLActief, VES, Technogym, Matrix, Clubplanner, Crown Consultancy, Mindset Bedrijfsontwikkeling, BOSS, Unique Gyms, Feedback 4 Sports, Vytal.nl en meer!

Vecht jij mee?
Laat weten dat je bereid bent collectief, schouder aan schouder met je mede-ondernemers te strijden. Vul dit formulier in op de website van Hidden Profits Marketing. En deel daarna de actiepagina en de petitie voor heropening met zo veel mogelijk teamgenoten, collega ondernemers en anderen in de fitnessbranche.
heropeningpetitie
Gerelateerde artikelen
Bedrijf

Hidden Profits Marketing

Laatste artikelen van dit bedrijf