6 may 2020

Life Fitness biedt advies bij voorbereiding heropening fitnesscentra

6 may 2020

Jouw gym is waarschijnlijk nog nooit zo lang leeg geweest. Heropening betekent dat je er zeker van moet zijn dat jouw gym klaar is voor heropening na weken of zelfs maanden gesloten te zijn geweest. Hoe je dat doet? Life Fitness helpt een handje met een e-book en een blog.

Als gevolg van COVID-19 hebben fitnessclubs wereldwijd de deuren moeten sluiten en werden zij gedwongen zich aan te passen aan een nieuwe realiteit. Probeer positief te blijven en grijp deze omstandigheden aan om jouw strategie te overdenken en nieuwe plannen te smeden. Één ding is zeker; het zal geen business as usual zijn.

Life Fitness draagt daar graag een steentje aan bij en lanceert zeer binnenkort een e-book met praktische tips en tricks die helpen bij een succesvolle heropening van jouw fitnessclub of studio. Registreer je HIER en ontvang als eerste een melding zodra het e-book beschikbaar is.

Blog
Life Fitness biedt ook via hun blog tips and tricks aan voor fitnesscentra: 'Voordat je de deuren weer opent, is het raadzaam een eenvoudige checklist te volgen zodat jouw fitnessapparatuur gegarandeerd veilig weer in gebruik genomen kan worden', meldt Life Fitness op de eigen website.

'Het is verstandig om de apparatuur en de stroomkabels grondig te inspecteren om te garanderen dat ze onbeschadigd zijn en vrij van stof of vuil. Zet vervolgens alle schakelaars één voor één aan en start de overige apparatuur op door ze in beweging te brengen.'

'Controleer alle functionaliteiten zoals snelheid, helling en hartslagmeting en vergeet niet de TV- en internetkabels goed aan te sluiten om er zeker van te zijn dat de laatste updates van de console-software kunnen worden geïnstalleerd. Dit is het perfecte moment om Life Fitness on Demand op de SE3HD-consoles te activeren. Als je vragen hebt over TV-functies of software, neem dan contact op met de Life Fitness Klantenservice'.

'Als gevolg van de nieuwe regelgeving, zal je mogelijk apparatuur moeten verplaatsen of weghalen. Elk type apparaat heeft een specifieke manier om te worden verplaatst, dus wees voorzichtig en neem de tijd. Controleer na het verplaatsen van een apparaat of het stabiel is voor gebruik. Defecten die worden veroorzaakt door duidelijke (opzettelijke) mechanische schokken, ongepast gebruik of het verkeerd gebruiken van het product kunnen ertoe leiden dat de garantie komt te vervallen.'

Lees HIER op de website van Life Fitness meer over het schoonmaken en onderhouden van de gym en een checklist voor heropening.

Coronavirusheropening
Gerelateerde artikelen
Bedrijf

Life Fitness

Laatste artikelen van dit bedrijf