28 april 2020

Ondersteuning in coronatijd door EFAA/Nieuwe Gezondheid

John van Heel
Directeur
28 april 2020
In deze onzekere coronacrisis is iedereen op zoek naar handvaten en houvast op weg naar betere tijden. EFAA verzorgt al sinds 1989 opleidingen, trainingen en workshops op gebied van Fitness, Personal Training en Leefstijl coaching. Hieronder geven zij een aantal tools/tips om jouw kennis bij te spijkeren.

Gratis social media ‘Bewegen als medicijn’-dossier voor professionals
We willen allemaal onze leden optimaal inspireren, informeren en motiveren, dat kan ideaal gecombineerd worden met leefstijl als medicijn bewustwording en inspiratie. Daarvoor reikt EFAA/Nieuwe Gezondheid een gratis ‘Bewegen als medicijn’ social media dossier aan, met veel inspiratieposters en fitfacts, om meteen op social media in te zetten.
Klik hier >>

Senioren thuis in beweging
Veel volwassenen hebben ouders die in verzorgingstehuizen al weken tussen 4 muren opgesloten zitten. Voor die senioren is dit gratis programma bedoeld. Zeer eenvoudige oefeningen, zelfs voor die mensen die moeite hebben met staan. Laat ons samen, als fitnessbranche, deze handreiking doen naar de senioren die aan huis gekluisterd zitten.
https://www.facebook.com/seniorenthuisinbeweging
https://www.youtube.com/channel/UC6mq_VydfmkdHoxvs6zgIHA

Europees Leefstijl als medicijn kenniscentrum en video e-learning programma
We zijn in ontwikkeling van een Europees Leefstijl als medicijn kenniscentrum en video e-learning programma in 7 talen, waar consumenten en professionals zich al gratis aan kunnen melden. In het programma komt straks aandacht voor Bewegen als medicijn, voeding als medicijn, je brein als medicijn en.. jawel, Positieve Gezondheid!
https://new-health.eu/nl
Aanmelden hiervoor kan via info@new-health.eu.

Thuis zitten maar toch blijven leren
EFAA opleidingen biedt een gratis kennismaking Fitness A en NASM Personal training aan
Voor mensen die er over denken fitnestrainer te worden of dat al zijn en overwegen om personal trainer te worden, biedt EFAA twee gratis kennismakingsprogramma’s aan. Besteed je tijd thuis effectief!
Klik hier voor de gratis kennismaking fitness opleiding >>
Klik hier voor de gratis kennismaking personal training opleiding >>

Voor leden/Nieuwe Gezondheid steunpunten gratis extra;
Fitness oefeningen voor thuis PDF boekje voor leden: Vol met thuis oefeningen en tips voor veilige uitvoering.
Gratis Bewegen als medicijn, hoe doe je dat 6 weken programma, waarin de 6 primaire bewegen als medicijn thema’s besproken worden met video, tips, factsheets en inspiratieposter.
Compensatie regelen online keuze systeem, waarmee leden online uit de door het sportcentrum zelf opgestelde compensatie mogelijkheden kunnen kiezen en het systeem een excel genereert voor de administrteive verwerking. Klik hier >>
Webvideo workouts of the day, exercise of the day en 15 minuten lessen. Praktische en compacte workouts en oefeningen.
Coronavirus
Gerelateerde artikelen
Auteur

John van Heel

Bedrijf

EFAA Opleidingen

Laatste artikelen van dit bedrijf