2 maanden geleden

Nihon Sport introduceert gepersonaliseerde herbruikbare (mond)maskers

Peter Wetzer
Directeur
2 maanden geleden

Creëer je eigen herbruikbare (mond)maskers voor je leden, medewerkers, collega’s, bezoekers of familie. Als weggevertje of als een extra product in je assortiment. Geheel naar eigen design te bestellen.

Al in maart had Nihon Sport het idee voor het ontwerpen van (mond)maskers gereed. Alleen was het nog te vroeg. Omdat we in shock waren door de virusepidemie leek elk productvoorstel met betrekking tot deze situatie ons slecht. We wilden niet profiteren van een onaangename situatie om zaken te doen.

De situatie vandaag: we hebben de evolutie van deze epidemie gezien en we zijn ons ervan bewust dat we een tijdje met dit virus moeten leven, aangezien er geen vaccin is en het nog enige tijd bij ons zal blijven.
Door deze situatie is het masker een noodzakelijk (en verplicht) product geworden voor onze veiligheid en die van alle burgers.

Onze maskers:

  • Het is herbruikbaar omdat het kan worden gewassen
  • We hebben de mogelijkheid om een exclusief ontwerp te maken, dit maakt het product modieuzer en speelser.
  • Het heeft niet dezelfde filtereigenschappen als de medische maskers, maar de meeste mensen hebben niet dezelfde blootstelling aan het virus en hetzelfde risico.
  • We kunnen het interne carbonfilter aan onze maskers toevoegen; uitwisselbaar, niet herbruikbaar

Lees HIER verder voor meer informatie en bestellen.


 

Coronavirus
Gerelateerde artikelen
Bedrijf

Nihon Sport

Laatste artikelen van dit bedrijf
Auteur

Peter Wetzer