5 jaar geleden

Experience Hub: ervaar zowel apparatuur als de beleving

5 jaar geleden


Life fitness blijft zich onderscheiden in de fitness. Life Fitness staat bekend als leverancier van hoogwaardige apparatuur, maar dat is in de hedendaagse industrie niet meer genoeg om je te onderscheiden van concurrenten. Het bieden van een unieke beleving is tegenwoordig net zo belangrijk als de kwaliteit van sporttoestellen.

Vanaf februari 2019 kunnen (toekomstige) klanten van Life Fitness daarom zowel de software als apparatuur ervaren in een bijzondere setting. Life Fitness sales director Thomas Hoeven vertelt je daarom hieronder meer over de Experience Hub.

Niet alleen offline, maar ook online
Vroeger was fitness iets wat vooral offline plaatsvond. Je stond in de sportschool op een apparaat en trainde om doelstellingen te behalen, bijvoorbeeld fitter worden. Tegenwoordig gebruiken consumenten niet alleen offline, maar ook online middelen. Het aansluiten van toestellen op het internet is niet alleen voordelig voor de sporter, maar ook voor de eigenaar van de fitnessfaciliteit. Door je cardio-apparatuur aan te sluiten ontdek je bijvoorbeeld hoe vaak je toestellen gebruikt worden.



Een drietal concepten
Wij kunnen wel over onze diensten vertellen, maar het is beter wanneer je ze zelf ervaart. Klanten kunnen in de Experience Hub een drietal concepten uitproberen.

#1 Discover SE3 en SE3 HD
Bij de cardiotoestellen bieden wij nu een aantal soorten hightech Discover SE3 Consoles. Deze maken het mogelijk entertainment en work-out te combineren. Zo kunnen sporters bijvoorbeeld met Performance Run View hun resultaten eenvoudig bijhouden en delen, terwijl ze gebruik maken van een van de 13 apps, waaronder Netflix, Hulu en Spotify.

#2 Een unieke ICG-ervaring
Op het gebied van indoor cycling bieden we nieuwe groepservaringen. In de Experience Hub staan enkele ICG’s opgesteld met daarvoor een groot scherm. Stap op een van onze fietsen en ervaar direct sportconcepten als My Ride en Coach by Color.

#3 Sport als game-ervaring
Bij de Upright Bike bieden wij een premium console voor een unieke sportervaring genaamd VZFit. Je neemt plaats op de fiets, krijgt een 3D-bril op. Sporten lijkt door de 3D-beleving meer op een game dan op een traditionele indoor work-out.

Zo blijf je relevant
Het is de basis voor iedere sportfaciliteit om je leden te helpen bij het behalen van hun fysieke doelstellingen, maar de consument vraagt steeds meer. Hij kan zelf bijvoorbeeld mobiele apps gebruiken die helpen bij het maken van trainingsprogramma’s. Door in een sportschool meer te bieden dan enkel apparatuur, vergroot je de betrokkenheid van je leden en creëren je een sportbeleving die nergens anders te vinden is. Zo zorg je ervoor dat je ook in dit digitale tijdperk relevant blijft.

En dat is nog niet alles. Door de aanschaf van onze apparatuur krijg je gratis toegang tot het platform HALO Standard. Heatmaps geven verrassende inzichten in toestelgebruik en geven advies op het gebied van rotatie en onderhoud. Een groot aantal van onze klanten is al connected en zij zijn daar erg positief over. Ze merken de meerwaarde van de software direct.



Ontdek het zelf
Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden en wil je ze zelf uitproberen in de Experience Hub? Maak vrijblijvend een afspraak en ervaar zelf de voordelen van connectiviteit, HALO en onze Discover Consoles.

Kijk voor meer informatie op lifefitness.nl
 

 
Bedrijf

Life Fitness

Laatste artikelen van dit bedrijf