5 jaar geleden

Discover Consoles van Life Fitness geven extra dimensie aan fitness

5 jaar geleden


Aerofit Wassenaar: wij zijn klaar voor de toekomst.

Wanneer je de sportclub in Wassenaar binnenstapt, merk je direct dat deze plek om kwaliteit en service draait. De medewerker achter de balie lacht je vriendelijk toe, bij de bar wordt een heerlijk kopje koffie of verse muntthee geserveerd en overal zitten leden gezellig te kletsen.

“Kwaliteit en service vinden we hier erg belangrijk,” vertelt Frank Reijn, die samen met zakelijk partner Linda van Paassen eigenaar is van deze sportfaciliteit. Sinds kort heeft hij iets nieuws: de Discover Consoles van Life Fitness.

Kun je ons meer vertellen over Aerofit?
We zijn hier 22 jaar geleden begonnen. De sportschool was toen nog een stuk kleiner en had zo’n 300 leden. In de loop der tijd is de club groter en mooier geworden. In het begin deden we alles zelf: van groepslessen tot het werk achter de bar. Inmiddels hebben we een vast team en rond de 1700 leden.

Wat maakt Aerofit anders dan andere sportclubs?
“Bij Aerofit gaat het écht om persoonlijk contact. Sporters zien hun trainers geregeld en er zijn veel contactmomenten. Maar het gaat niet alleen om contact op sportgebied. De medewerkers in de bar en bij de balie kennen onze leden bij naam. We hebben een gezellig café en wellness en bieden allerlei groepstrainingen. Zo zorgen we ervoor dat Aerofit niet alleen een plek is waar je komt om doelen te bereiken, maar omdat je het hier leuk vindt.”



Wat vind je belangrijk op het gebied van apparatuur?
“De kwaliteit van toestellen en de service. Ik vind het belangrijk dat ik niet lang hoef te wachten op reparatie, wanneer een toestel kapot is. De leden verwachten dat ook van ons.” We zagen zojuist een groot aantal nieuwe Discover Consoles staan. Waarom heb je hierin geïnvesteerd? “Omdat ze passen bij onze club. Het zijn hightech schermen die ontzettend veel functionaliteit bieden voor sporter en sportschool. Leden genieten nu niet alleen van een work-out met hoogwaardige apparatuur, maar kunnen tegelijkertijd gebruikmaken van allerlei soorten entertainment. Onze oudere doelgroep speelt er Sudoku of Solitair op en de jongere doelgroep kijkt Netflix of YouTube. Het gebruik is ontzettend eenvoudig. Fitness is een vrij saaie sport, maar met de Discover Consoles is dit verleden tijd.”

Was het eenvoudig om connected te raken?
“Het was ontzettend makkelijk! Het enige waar ik voor hoefde te zorgen was genoeg bandbreedte en een goede verbinding met het internet.”

Hoe zie jij de toekomst voor je?
“Ik denk dat servicegerichtheid en kwaliteit steeds belangrijker worden voor onze doelgroep. Sporters gebruiken meer digitale middelen en de concurrentie zit ook niet stil. Wij willen inspelen op de wensen van ons publiek en voorlopen op de trends. Met o.a. tools als de Discover Consoles zorgen we ervoor dat we een plek zijn waar leden graag komen om op een fijne manier voor hun lichaam te zorgen.”

Meer informatie over de Discover Consoles vind je hier



 
Bedrijf

Life Fitness

Laatste artikelen van dit bedrijf