1 jaar geleden

Hammer Strength Box speelt in op populariteit small group training

1 jaar geleden
Groepstraining is een terugkerend thema in de fitness industrie en in de afgelopen jaren heeft voornamelijk Small Group Training flink aan terrein gewonnen. Motiverende trainingen in een kleine toegewijde groep onder leiding van een inspirerende coach zijn onverminderd populair. Hoe kun je daar als ondernemer op inspelen? De official Hammer Strength Box kan uitkomst bieden.

Hammer Strength traint al meer dan 30 jaar atleten. En niet alleen atleten, maar ook juist zij die trainen met de focus en vastberadenheid van een atleet. Het vergt robuuste trainingsapparatuur om de meest intense trainingen te weerstaan en atleten te helpen hun doelen te bereiken. Hammer Strength beweegt op de manier waarop het lichaam hoort te bewegen en beloont hard werken met resultaat. Resultaat waar atleten over de hele wereld al meer dan dertig jaar op vertrouwen.

Onlangs is het ACSM trendrapport voor 2020 gelanceerd. Met haar Family of Brands speelt Life Fitness in op de diverse trends. Uit het rapport blijkt dat Small Group Training en HIIT nog populairder worden. Met het merk Hammer Strength spelen we in op deze trends. De official Hammer Strength Box van Life Fitness helpt ondernemers om te anticiperen op de toenemende behoefte van sporters om deel te nemen aan Small Group Training en HIIT Training in clubs.

Ondernemers hebben naast het draaiende houden van hun onderneming niet altijd tijd om snel te anticiperen op de laatste trends en ontwikkelingen, laat staan het daadwerkelijk implementeren op de fitnessvloer”, aldus Fenne van den Hoeven, Brands & CX Manager van Life Fitness.

“Sommige clubs worstelen met de vraag hoe om te gaan met de toenemende populariteit van Small Group Training en HIIT Training. Voor hen biedt de official Hammer Strength Box uitkomst als een Stand-alone of Club-inClub oplossing met hoogwaardige en veelzijdige apparatuur. De official Hammer Strength Box is een kant-en-klaar en compleet pakket om de ondernemer te ontzorgen en te helpen om een experience neer te zetten.”

Programming
De Hammer Strength Box stelt clubs in staat hun ruimteontwerp, materialen en trainingen zo samen te stellen dat het de ideale oplossing biedt voor hun SGT-aanbod. Zo krijgen sporters een uitdagende, veelzijdige en persoonlijke ervaring. “Als we de afgelopen decennia iets geleerd hebben, dan is het dat een onvergetelijke ervaring leden motiveert om verder te gaan en grenzen te verleggen”, zegt Van den Hoeven.

Life Fitness helpt met de Hammer Strength Box fitnessondernemers bij het aantrekkelijker maken van de beschikbare ruimte, met geschikte apparatuur. “De Hammer Strength Box bestaat uit een standaard configuratie van een Hammer Strength Bridge gecombineerd met cardio voor het boven- en onderlichaam en accessoires. Een bijkomend voordeel van de Bridge is dat er direct opslagruimte is. Bij de Box zitten programmeringen voor zes maanden. Wij helpen de ruimte zo ook daadwerkelijk te laden. Een goed doordacht en eenvoudig te implementeren concept is de sleutel tot succesvolle Small Group Trainingen. Experts van de Life Fitness Academy bereiden trainers in clubs voor op professionele en motiverende workouts in de Hammer Strength Box. Dat gebeurt met gedetailleerde programmering en inhouse opleiding”, aldus Van den Hoeven.

Experience
Of je nu een bestaande faciliteit hebt of een nieuwe studio wilt openen, er zijn een aantal onmisbare elementen die voor een onvergetelijke ervaring zorgen. Naast Hammer Strength- en Life Fitness apparatuur, zorgen aspecten als licht, geluid, vloer en de kennis en kunde van de trainers ervoor dat leden graag terugkomen. Een goede vloer moet meer doen dan er alleen goed uitzien. Het is dus verstandig om te differentiëren per zone: Hammer Strength freeweight vloer voor de barbell area, cardio vloer voor de HIIT-zone en Sprint track voor aanvullende variatie. “We hebben een viertal designs van de Hammer Strength Box om ondernemers te laten zien hoe zij de Box kunnen implementeren. Het is aan de clubs zelf om te kijken hoe zij die area het beste kunnen inrichten maar wij zullen daarbij ondersteuning bieden door een 3D-animatie van de area te maken om zo te laten zien hoe het eruit komt te zien”, vertelt Van den Hoeven. “Daarnaast zullen wij ook helpen met online- en offline marketing materialen, zoals voor social media, printbestanden voor flyers, posters en banners, en een officieel Hammer Strength embleem om in de club aan de muur te hangen. “De Hammer Strength Box geeft leden en clubs een uitdagende, veelzijdige en persoonlijke ervaring!”, besluit Van den Hoeven.

Kijk voor meer informatie op www.lifefitness.nl/hammer-strength-box
Hammer StrengthSmall Group Training
Gerelateerde artikelen
Bedrijf

Life Fitness

Laatste artikelen van dit bedrijf