31 december 2020

Start2Move bouwt verder aan de toekomst en is klaar voor 2020!

31 december 2020
Opleidingsinstituut en marktleider Start2Move heeft een meerderheidsbelang verkocht aan Club Training Concepts International. Club Training Concepts International is het moederbedrijf van onder andere de merken ClubJoy, Virtual Training Concepts en FitSnacks.TV. Met de aangekondigde stap wil het bedrijf de volgende fase van haar ontwikkeling inzetten. De samenwerking biedt veel kansen op weg naar de toekomst, te beginnen in het volgende jaar 2020.

Start2Move zal zelfstandig blijven opereren met haar enthousiaste en professionele team. Oprichter en geestelijk vader Jelmer Siemons zal aanblijven als aandeelhouder. Daarbij zal hij als adviseur en Development Director verbonden blijven aan het bedrijf. Huidig Start2Move General Manager Michel Looye zal aan de slag gaan als Algemeen Directeur van Start2Move.

Reactie van de betrokkenen
Jelmer Siemons: “Met veel vertrouwen ga ik deze nieuwe stap tegemoet. Zowel op persoonlijk als professioneel niveau is er een uitstekende synergie. Bovendien biedt het onze cursisten, klanten en relaties nog meer mogelijkheden op het gebied van (bij)scholing en carrièreontwikkeling in de fitness-, health- en sportbranche. Voor mij persoonlijk biedt het de mogelijkheid om wat minder in en wat meer áán het bedrijf te kunnen gaan werken. In mijn nieuwe rol zal ik met name op strategisch niveau aan de slag gaan om Start2Move te helpen naar verdere groei. Daarnaast zal ik me o.a. gaan bezig houden met (internationale) partnerships, de Start2Move Voetbal Academie en fungeer ik als adviseur richting het management.”

Directeur en eigenaar van Club Training Concepts International Marc Neijland: “Met de deelneming in Start2Move is een lang gekoesterde wens om te gaan opleiden in vervulling gegaan. Start2Move was voor ons dé aangewezen partij voor een strategisch partnership. Allereerst omdat Start2Move door haar visie en vooruitstrevendheid in rap tempo marktleider is geworden. Daarbij is de relatie met Jelmer en Michel sterk en gaat hij al jaren terug. Start2Move zal als opleidingsinstituut autonoom blijven opereren. Er zijn echter hele mooie kansen voor onze bedrijven die we optimaal gaan benutten. Ik ben trots op deze mijlpaal en verheug me op het inspirerende partnership. Ik kan niet wachten om samen door te stoten in de ontwikkeling van het bedrijf en de samenwerking!”

Over Start2Move
Door middel van opleiding, optimale begeleiding en het uitzetten van een carrièrepad is Start2Move in staat om cursisten verder te helpen naar het verwezenlijken van een droombaan binnen de fitness-, health-, en/of sportbranche. Dit doet het instituut door hoogwaardig erkende vakopleidingen en cursussen aan te bieden in samenwerking met diverse branche-organisaties en marktpartijen zoals NL Actief, EuropeActive, NGS, KNVB en de Atletiekunie.

Tijdens de opleiding worden cursisten optimaal ondersteund door een eigen carrièrecoach, een opleidingsdocent, maar ook online. Zowel het team van carrièrecoaches, als het Start2Move docententeam bestaat uit hoogopgeleide en ondernemende professionals die met beide benen in het ‘werkveld’ staan.

Belangrijk is dat bij Start2Move een opleiding gevolgd kan worden naast een druk werk- & priveschema. Bij Start2Move kunnen cursisten op ieder gewenst moment van start en kunnen praktijkdagen gekozen worden wanneer het uitkomt. Voor diverse opleidingen is bovendien geen specifieke vooropleiding of voorkennis vereist.

Bij Start2Move wordt je niet opgeleid voor een diploma, maar voor een carrière. Dat betekent concreet dat cursisten na afronding van een studie direct toegang hebben tot een groot aantal interessante vacatures en dat zij geholpen worden op weg naar een droombaan. Liever een eigen bedrijf starten? Een persoonlijke businesscoach helpt je met het opzetten en/of uitbouwen van een eigen business en legt contacten met diverse nieuwe vakcollega’s. Met meer dan 40 opleidingen en 20 opleidingslocaties, is er altijd wel een opleiding in de buurt.

Kijk voor meer informatie en het complete Start2Move aanbod op: www.start2move.nl/opleidingen
ClubJoyClub Training Concepts
Gerelateerde artikelen
Bedrijf

Start2Move

Laatste artikelen van dit bedrijf