4 jaar geleden

Fitfair 2019: wat is er te doen en waar precies?

4 jaar geleden

Wat doe jij vrijdag 22 of zaterdag 23 november? Als fitness professional of fitness fanatic is er een grote kans dat je naar de Jaarbeurs gaat. Daar zien we je dan graag op Fitfair 2019. Rondom deze derde editie is de afgelopen periode al veel gecommuniceerd. Maar nu volgt het belangrijkste: het programma is bekend! Je kunt je nu dus echt goed voorbereiden op je ‘dagje fitness’.

Klik hier om direct het programma te bekijken.

Het is fijn dat het programma nu al officieel is. Want met een gedegen voorbereiding haal je nog meer uit Fitfair. Is dat nodig? Jazeker, want naast de beursvloer zijn er achttien verschillende area’s met daarin méér dan 170 verschillende bijdragen. Allemaal even interessant natuurlijk, maar nooit allemaal tegelijk te volgen. Kijk daarom goed waar jouw kennisbehoefte ligt en welke sprekers jou écht gaan inspireren. We helpen je in dit artikel alvast op weg!

Haal zoveel mogelijk uit Fitfair
De keuze is dus reuze dit jaar. Enkele aansprekende namen zijn Erben Wennemars, Richard van Hooijdonk, Han Doorenbosch, Richard Bell en Radmilo Soda. Maar in totaal zijn er méér dan tachtig sprekers. Veel sprekers zijn verbonden aan één van onze partners, zoals HDD GROUP, Matrix Fitness, NL Actief en Life Fitness. Een aantal van deze partners hebben zelfs een eigen congresruimte.

Ter aanvulling hebben we (losse) sprekers over hetzelfde vakgebied gebundeld in een eigen overkoepelende area. Zo is er PT-world, hebben we de Sweatzone en vind je de belangrijkste sprekers op main stage. Op vrijdag richten we ons op de fitness professionals, terwijl zaterdag juist de fitness fanatics centraal staan. Maar beide dagen zijn interessant om te bezoeken!



Het programma
Het hele programma van Fitfair 2019 vind je op fitfairjaarbeurs.nl/events/fitfair-2019. Hier worden ook de laatste wijzigingen kenbaar gemaakt. Verder lees je er meer over de achtergronden van de sprekers en welke expertise ze op Fitfair delen. Ter voorbereiding en inspiratie lichten we alvast een puntje van de sluier op!

Fitgirls: ‘Be Your Own Guru’, dat is de overkoepelende boodschap waarmee Dani Jasarevic en Lizzy Blijleven op zaterdag vier workshops op de mainstage van Fitfair geven. In hun workshops gaan ze in op hun eigen ontdekkingsreis en hoe ze andere vrouwen helpen bij hun zoektocht. Daarnaast is er volop aandacht voor wat het ‘hogere doel’ achter FITGIRLS is. Hun motto is niet voor niets: word mentaal en fysiek de sterkste versie van jezelf!

HDD GROUP: Net als de voorgaande jaren presenteert HDD GROUP uit zijn rijke portfolio een aantal aansprekende specialisten. Specialisten die ingaan op de toekomst van de sector. Daarom is het thema dit jaar: ‘Ready or not, here they come’. Deze slogan past perfect bij de innovaties en de nieuwe spelers die de markt op komen. Zie ze niet als bedreiging, maar omarm ze en laat het een boost zijn voor je onderneming!

Matrix Fitness: als fitnessleverancier is het belangrijk om te blijven innoveren. Op Fitfair leer je van bekende en minder bekende sprekers, kun je makkelijk ervaringen uitwisselen en ga je vol inspiratie weer naar huis. Bij Matrix Fitness juichen we het toe dat de vrijdag speciaal is ingestoken voor ondernemers, waarbij hun vraagstukken en uitdagingen centraal staan.

NL Actief: Op Fitfair staat de toekomst van de fitness in Nederland en welke kansen en uitdagingen die met zich meebrengt centraal. NL Actief gaat voor energie, motivatie en inspiratie! In haar eigen ruimte wordt volop ingezet op kennis delen, inspiratie en ondernemers en professionals sterker maken. Alles draait er om ‘meet the future of fitness’. Met de ondertitel: ‘Fitfair 2019 leefstijlclub van de toekomst’.

Start2Move en LAPT: Het grote doel: (toekomstige) personal trainers en leefstijlcoaches inspireren voor een succesvolle carrière in de fitness- en gezondheidsbranche. Want Start2Move en LAPT leiden niet alleen op voor een diploma, maar brengen je ook direct in contact met het werkveld. Als een afgestuurde cursist een eigen bedrijf ambieert, wordt hij ondersteund door een businesscoach van LAPT.

We zien je in de Jaarbeurs! Daar gaan we voor het gemak even vanuit. Want naast het congresgedeelte, is er ook een interessante beursvloer waar alle bekende en minder bekende fitnessmerken aanwezig zijn. Verder organiseren verschillende partijen rondom Fitfair hun eigen activiteiten. Zoals de algemene ledenvergadering van NL Actief en de verkiezingen van de BodyLIFE Innovatie Award en de Dutch Fitness Award!

TICKETS
Nog geen tickets? Bestel ze dan nog snel fitfairjaarbeurs.nl/tickets en dan zien we je morgen of overmorgen!