16 february 2019

Hey Personal Trainer! Een eigen club: lijkt je dat wat?

Ingrid Jonkers
Redacteur
16 february 2019


Lees dan snel verder en maak je droom waar! Je bent ambitieus en actief als Personal Trainer. Of je bent voornemens dat te worden. Je hoort en ziet om je heen dat personal training een groeiend segment vormt binnen de fitnessmarkt. Bovendien lees je in de vakbladen en op social media berichten die je waarneming bevestigen: personal training is booming en dus jouw toekomst!

Qua knowhow op het gebied van trainingen verzorgen, zit het wel snor. Een pandje is ook wel te vinden, dus wat let je?

Op de plaats rust!
STOP zo te denken en lees nu aandachtig verder. Je eigen bedrijf starten is iets wat je maar één keer goed kunt doen! En ‘wake up’: je vakbekwaamheid is geen garantie op zakelijk succes, het is slechts een voorwaarde om je product te kunnen aanbieden.

Bij ondernemen komen veel extra zaken om de hoek kijken, los van het noodzakelijke ondernemersplan. Waaraan moet een goede locatie voldoen? Wat is een verantwoorde huurprijs per m² en welke kosten kan en moet je maken om zakelijk succesvol te zijn? En welke moet je zien te vermijden…

Wat wordt de naam van je bedrijf en hoe ga je je logo vormgeven? Of gebruik je gewoon je eigen naam omdat je vertrouwt op je goede reputatie? Ben je je bewust van de consequenties die dit heeft op de langere termijn? Ik weet: je bent misschien nog jong dus waarom nadenken over de langere termijn…? Deze en nog vele andere vragen worden in elk geval voor je beantwoord wanneer je je verdiept in  FT-CLUB®.

FT- CLUB®
Dit is een snel groeiend, internationaal totaalconcept voor succesvolle clubs voor personal training en small group personal training. Inmiddels zijn er 39 FT-Clubs in Europa. Het concept is ontwikkeld door de twee marktleiders Greinwalder & Partner en Perform Better.

Binnen het FT-Club concept is voorzien in alles wat belangrijk is voor jou als ondernemer.
  • Een gedegen voorbereidingstraject, broodnodig voor de juiste start!
  • Een innovatief trainingsconcept, ontwikkeld door de professionals van Perform Better!
  • Een effectief en gedetailleerde financiële planning voor succes op korte en lange termijn!
  • Een succesvolle marketingstrategie die jouw FT-Club niet alleen bekendheid geeft maar ook uiterst aantrekkelijk maakt voor jouw doelgroep!
  • Een sterk internationaal merk en logo, dat waarde creëert voor jouw club!
  • Last but not least: een actieve community van ondernemende personal trainers zoals jij!

Een eigen club beginnen is een uitdaging, maar geen kunst. Om jouw eigen club succesvol te lanceren en door te ontwikkelen, is jouw vakmanschap en absolute toewijding absoluut noodzakelijk. Om jouw diensten effectief te verkopen, daarmee een gezonde winst te maken en een waardevolle onderneming te bouwen, vertrouw je op een totaal-concept waarin voldoende ruimte blijft voor jouw individuele invulling: FT-Club®.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

Ingrid Jonkers