4 jaar geleden

John van Heel presenteert boek Bewegen als Medicijn: Hoe doe je dat?

John van Heel
Directeur
4 jaar geleden
Bewegen blijkt een supermedicijn. Dat is wetenschappelijk vastgesteld. Als 15 minuten per dagdeel beweegt, dan ben je verzekerd van minder ziekte, een hogere levenskwaliteit, leef je langer gezond en er zijn minder medische ingrepen nodig. 

Het grote probleem is dat liefst 87% van de bevolking niet op de hoogte is van de nieuwe beweegrichtlijnen 2017 van de Gezondheidsraad en onvoldoende weten hoe nadelig langdurig zitten is, waardoor we collectief (te) weinig bewegen. Niet vreemd dat er op het gebied van overgewicht, diabetes en inactiviteit een epidemie gaande is. 

De doelstelling van het boek Bewegen als Medicijn hoe doe je dat is om de lezer te inspireren naar een leefstijl switch. Na het lezen van dit boek beschikt men over de noodzakelijke kennis om op het gebied van bewegen gezonde keuzes te maken voor een duurzaam gezonder lichaam. 

Over de auteur
John van Heel (56) startte in 1983 met een sport- en leefstijlinstituut. in 1988 startte hij met EFAA opleidingen, opleider op het gebied van fitnesstrainer, personal trainer en leefstijlcoach. Tussentijds startte John van Heel met Bewegenismedicijn.nl, Leefstijlclub.nl en Nieuwe-Gezondheid.nl. Daarnaast is hij mede-ontwikkelaar van de NLActief Diabetes en Overgewichtprotocollen voor de fitnessbranche, van FitCoach.nl en van de Leefstijlcoach opleiding. 

John gelooft in 'terug naar natuurlijk gezonder leven' en werkt daarom al 35 jaar aan de, wat hij noemt, Leefstijl als medicijn trilogie: Bewegen als Medicijn, Voeding als Medicijn en Je brein als Medicijn. Dit boek is het eerste deel van deze trilogie en is nu beschikbaar als pre-order. 



Pre-order nu het boek
  • Wil jij alles leren over bewegen als medicijn?
  • Wil je gezonder leven en vitaler ouder worden?
  • Wil je als professional de kennis overdragen?
  • Wil je gezonder worden en meer energie?
Het boek komt begin november uit via Elmar uitgeverij en omschrijft de oorzaken van inactiviteit, de nationale en internationale beweegrichtlijnen, het 21/7 concept, de Leefstijl Switch strategie, hoe je bewegen als medicijn toepast met bv reuma, overgewicht, diabetes, hart- en vaat ziekten, maar ook als ouder of professional.

Pre-order je voor 31 oktober, dan ontvang je het e-Boek ‘Bewegen om af te vallen’ cadeau!

De prijs winnaars worden op 1 november 2019 bekendgemaakt.

Voor meer informatie en bestellen ga naar Hoedoejedat.nu/pre-order
 
Leefstijl als medicijnNationale Preventie Beweging
Gerelateerde artikelen
Auteur

John van Heel

Bedrijf

EFAA Opleidingen

Laatste artikelen van dit bedrijf