4 jaar geleden

Cirque du HOW: trainen met een twist...

House of Workouts
Marketing & Sales
4 jaar geleden
Op zaterdag 1 december organiseerde House of Workouts - bekend van hun groepsles programma’s - de 6e editie van het jaarlijks terugkerende Mega Event. Dit jaar werd de Broodfabriek in Rijswijk omgetoverd tot Cirque du HOW. Dit ware circus presenteerde onder meer de nieuwe releases van groepsles programma’s XCORE®, BRN® en LXR® voor meer dan 1000 instructeurs, consumenten en fitnessondernemers.   

Voor House of Workouts (HOW) was dit de eerste keer dat zij terugkeerde naar de Broodfabriek onder haar nieuwe naam. De bezoekers van het actieve circus waren dan ook laaiend enthousiast en verheugd op de aankondiging om weer terug te keren naar Rijswijk, waar zij zich voorheen als trouwe deelnemers van XCO Sports Company aanmeldden.  Met dit event heeft House of Workouts zich opnieuw bewezen om ook als HOW een prachtig feest neer te kunnen zetten. 

Vroeg wekkertje 
Voor sommige deelnemers klonk de wekker al vroeg, de eerste workout startte namelijk al om 08:00 uur. Deze workout werd verzorgd door Lienke de Jong, ook wel bekend van haar blog en Instagram kanaal Dear Good Morning. Speciaal voor Cirque du HOW had zij een ochtend workout in elkaar gezet met een ludiek thema, namelijk: de Dear Good Morning Coffee Workout. In deze workout trok zij met haar deelnemers de Broodfabriek door waardoor het feest meteen begon te leven. 

Vervolgens werden van de licentieprogramma’s XCORE®, BRN® en LXR®, de nieuwste releases gelanceerd naar haar instructeurs toe om deze in het nieuwe jaar te kunnen overbrengen naar de gemotiveerde deelnemers van hun sportschool. De reacties tijdens de workouts waren opgetogen en enthousiast, waardoor de stemming direct gemaakt was. 

Fitnesstrends 
De dag was gevuld met intensieve workouts, bijzondere circus acts, leerzame lezingen, foodtrucks met smakelijke snacks en werd afgesloten met een Surprise Workout. In deze workout werden de deelnemers meegenomen in een reis door de tijd van fitnesstrends om eens terug te blikken op hoe ver wij als fitnessprofessionals de afgelopen decennia zijn gekomen. "Wij vinden het geweldig om te zien dat er steeds meer instructeurs deel uitmaken van House of Workouts en dit aantal blijft groeien. Niet alleen instructeurs zijn enthousiast, maar ook consumenten en leden reizen vanuit binnen- en buitenland om dit mee te maken.” Aldus Renata Jarz, oprichter en directeur van House of Workouts. 

House of Workouts en de deelnemers van Cirque du HOW blijven de aankomende tijd nagenieten, naar de volgende editie toe. Gelukkig zijn er genoeg foto’s waarmee wij in deze roes kunnen blijven hangen en een after movie waarbij de sfeer van deze dag te proeven valt.

Het doel van House of Workouts is om fitnessondernemers zo succesvol mogelijk te maken. Voor meer informatie over House of Workouts en wat zij doen, bezoek www.houseofworkouts.com

#LETSGETREAL 
 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


 
Auteur

House of Workouts