22 january 2017

ClubJoy zet in 2017 onverminderd door met ontwikkelingen en innovaties: een update!

Marc Neijland
Redacteur
22 january 2017
Voor ClubJoy zijn twee pijlers essentieel in alle bedrijfsvoering. Ten eerste: datgene dat wij met veel passie doen, iedere dag / ieder kwartaal iets beter doen. Ten tweede: blijven innoveren in bestaande en nieuwe bedrijfsprocessen! Graag geven wij u  in dit artikel ‘een vooruitblik’ op onze ontwikkelingen voor 2017.
 
5 daagse ClubJoy programma opleidingen met ingang van 2017
Als het gaat om een basisopleiding voor één van onze programma’s, is de cursist vaak afhankelijk van de mate van coaching, door een collega, vóór en ná de opleiding. Zeker wanneer deze opleiding in de snelheid van vandaag de dag verkort wordt aangeboden.
Daarom hebben wij, voor 2017,de keuze gemaakt onze opleidingenuitgebreider aan te bieden. We zullen meer tijd nemen voor de basisopleiding en wekunnen door de aanpassing dan ook meer theorie en praktijk gaan verwerken. Hiermee zullen wij cursisten een betere basis geven om succesvol van start te kunnen gaan in het ‘werkveld’.
Met andere woorden: per februari 2017 zijn de 5 daagse basisopleidingen van ClubJoy een feit! Deze opleidingen zullen wij, met veel plezier, blijven verzorgen bij onze zeer gewaardeerde zakelijke partners, Marco en Monique van Kooten, van M&M The Next te Nijkerk.
 
Xpress work-outs ook Live beschikbaar
In oktober 2016 lanceerden wij voor Virtual de Xpress work-outs. Deze hebben wij per januari 2017 ook beschikbaar gesteld voor alle ClubJoy members. De redenen dat wij de Xpresss work-outsLive lanceren:
  • Door twee Xpress work-outs samen te smelten, kan men ‘krachtige’ en ‘gewilde’ combi work-outs aanbieden in de club. Naar onze mening is de kracht van deze combi work-outs niet te onderschatten en zal dit een onderscheidend vermogen bieden in de toekomst.
  • Een Xpress work-out kan voor een beginnende sporter voldoende trainingsprikkel bieden, waarbij men ‘ná voldoende progressie’ alsnog de work-out van een uur zou kunnen volgen. De Xpress work-out fungeert hier als een doorgeefluik.
  • De Xpress work-outbiedt u als ondernemer de mogelijkheid om in minder tijd een breder publiek te bedienen. Dat is met name kansrijk op prime time. In twee uur kunnen middels de Xpress work-outs 4 doelgroepen in 1 zaal worden bediend. 
ClubJoy Productie, Ontwikkeling en Experience Center opent haar deuren
Medio februari 2017 zal ClubJoy zich vestigen in een pand in Bilthoven. Vanaf de start van ClubJoy in 2003 hebben wij het ‘nieuwe werken’ omarmd. Vanuit ons nieuwe pand, zeer centraal gelegen in Nederland,zullen wij voortaan een aantal processen binnen ons bedrijf gaan samenvoegen. Daarmee gaan we zaken wat meer traditioneel aanpakken, om een nog grotere efficiëntie te sorteren.
Zodra alles gereed is nodigen wij u van harte uit voor een bezoek op onze locatie. Wij zullen onze nieuwe locatie gaan benutten als virtual fitness showcase, als filmstudio, voor productiedoeleindenen en voor trainingen. Een volgende stap in onze ontwikkeling!
 
Nieuwe ‘Look and Feel’, nieuw design
Vanaf het tweede kwartaal van 2017 zullen wij onze nieuwe ‘hoofdlijn’ presenteren. In dit nieuwe design zullen wij ontwikkelen: banners, drieluikfolders, free class cards en diverse online toepassingen. De nieuwe look and feelwordt op de Convention van 5 maart 2017 groots gepresenteerd!
Daarnaast zullen wij in 2017 diverse nieuwe promotiemiddelen, waaronder een serie nieuwe promotievideo’s en meerdere downloads voor onze leden, lanceren om de ClubJoy work-outs optimaal te kunnen promoten!


 
Virtual On Demand & Cycling Routes
ClubJoy Virtual ontwikkelt snel. Ná anderhalf jaar ontwikkeling zijn wij nu feilloos op de hoogte van de succesformule achter Virtual. Als gevolg van deze ontwikkelingen hebben wij eind vorig jaar ons concept ‘Virtual On Demand’ gelanceerd.
De combinatie van een hoogwaardige Audio/Video oplossing, een On Demand systeem met touch screen (op een zichtlocatie) en korte aanvullende workouts geven dit concept haar kracht.
(foto Installation 2)
 
Voor ClubJoy Virtual hebben we Cycling Routes ontwikkeld. Met deze Virtual applicatie kan men routes rijden in de bergen, langs de duinen of door het bos. Zoals altijd aangevuld met geweldige muziek en een goede work-out.
Eén plaatje zegt meer dan duizend woorden, dus mocht bovenstaande uw interesse wekken… neem dan gerust contact met ons op voor een presentatie in onze showroom!
 
Solid Sound Convention
Op zondag 5 maart 2017 organiseren Solid Sound en CubJoy wederom de Solid Sound Convention. Een mooie combinatie van ClubJoy work-outs en freestyle work-outs, aangevuld met een uitgebreid programma aan lezingen. Op www.solidsoundconvention.nl kunt u alle informatie vinden over dit mooie en grootse evenement.


 
ClubJoy Support
Het maken van rendement met de groepslessen live is niet voor iedereen een feit. Het coachen van een team van instructors is niet voor iedereen… een expertise. Het rendement stijgt ZEER snel ná de break even. Dit maakt groepslessen (samen met het retentie niveau) interessant. Maar… wat als uw lessen niet voorbij die break even komen? Voor het behalen van optimaal rendement en voor het bewerkstelligen van optimale coaching zijn specifieke vaardigheden nodig. Wij weten wat deze zijn en hoe men deze effectief implementeert. ClubJoy Support is een intensief (en zeer effectief) traject van een jaar om, met ons aan uw zijde, bovenstaande doelstellingen te verwezenlijken. Rendement is de ‘mail focus’. Spreekt dit u direct aan? Neem dan contact met ons op en we plannen graag een afspraak in om, samen met u, alles te analyseren.
 
FIBO / Fitness & Wellness Top
Voor alle business-to-business contacten zullen wij in 2017 wederom aanwezig zijn op onderstaande beurzen.
  • 6 tot en met 9 april zal ClubJoy weer aanwezig zijn op de FIBO te Keulen.
  • 14 en 15 september zal ClubJoy weer aanwezig zijn op de Fit & Wellness Top te Houten.Wij zullen hier tonen: ClubJoy Live, ClubJoy Virtual On Demand, Cycling Routes en ClubJoy Support.
Kom even bij ons langs, als u toch al een bezoek aan deze beurzen hebt gepland!
 
Meer informatie, of vragen naar aanleiding van dit artikel? Stuur een mail naar info@clubjoy.nl

Ik wens u, namens het ClubJoy Team, alle goeds voor het jaar 2017!




Rudy Hoogendoorn, Managing Director ClubJoy

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

Marc Neijland