3 november 2017

Kom naar de Anytime Fitness Discovery Day op 17 november

3 november 2017

Op dit moment zijn er meer dan 3750 Anytime Fitnessclubs wereldwijd open, in 5 continenten. Elke dag wordt er ergens in de wereld een nieuwe 24/7 club geopend en om de drie minuten schrijft een nieuw lid zich in. Elk moment kan het 3 miljoenste lid bij de familie worden begroet. 

Anytime Fitness is als snelst groeiende franchise-fitnessketen ter wereld, in 2015 en 2016 verkozen tot #1 Top Global Concept, door Entrepreneur Magazine, vanwege haar formule, groei en financiële stabiliteit. Ook in de Benelux is dit te zien. Ondanks dat er een groot aanbod low budget centra aanwezig is, laat Anytime Fitness zien dat door mensen te bieden wat ze zoeken, er groei ontstaat.  

Kom kennismaken met Anytime Fitness
Bezoek de Anytime Fitness Discovery Day op vrijdag 17 november 2017. De locatie is de Anytime Fitness vestiging in Neerpelt.  Aanvang is om 14.00 uur en de middag wordt rond 16.30 uur afgesloten.

Op het programma staan informatieve lezingen en u heeft uitgebreid de mogelijkheid tot het stellen van vragen aan de specialisten van Anytime Fitness Benelux.

Meld u hier aan voor de Anytime Fitness Discovery Day.