6 jaar geleden

Primeur! MX4 Small Group Training @ F&W Top

Matrix Fitness
Marketing Manager
6 jaar geleden
Matrix Fitness introduceert– voor het eerst in de Benelux – het gloednieuwe MX4Small Group Trainingsprogramma. MX4 is een ijzersterke combinatie van Matrix-toestellen en een uniek kant-en-klaar trainingsprogramma, waar je direct mee aan de slag kunt. Dit alles door middel van een oneindige hoeveelheid aan work-outs, die allemaal gebaseerd zijn op 4 pijlers: cardio, power, strength & endurance.


Ontdek de filosofie achter MX4 en meld je nu gratis aan voor de onderstaande MX4-seminars tijdens de Fitness & Wellness Top.
  • Wat kan MX4 Small Group Training betekenen voor jouw fitnessonderneming én jouw sporters? Het antwoord op deze vraag krijg je van de founder vanMX4 Steve Barrett himself tijdens dit seminar.
  • Laat je meenemen in de wereld van Strength & Powerdoor de absolute top van krachttrainers van eigen bodem: Jorden Bres. Tijdens zijn seminar vertelt Jorden jou alles wat je wilt én moet weten over krachttraining.
  • Bewegings- en voedingsdeskundige Henk Kraaijenhof heeft door zijn jarenlange ervaring met topsporters een uniek beeld van de fysieke ‘’(on)mogelijkheden van de mens.’’ In zijn seminar deelthij zijn inspirerende visie op o.a. de rol van Cardio &Endurancein relatie tot intervaltraining.
Aansluitend op de MX4-seminars, is er de mogelijkheid om de spetterende demo op de stand te bekijken of, beter nog, mee te doen aan deze MX4-workout… Zweetdruppels gegarandeerd!

Wacht niet langer en meld je gratis aan voor de MX4-seminars via matrixmembers.nl/mx4



 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

Matrix Fitness