6 jaar geleden

3de editie van Start2Move Personal Trainer Day 2017 op 26 augustus

Start2move
Opleidingscentrum Fitness, Health & Sport
6 jaar geleden
Op zaterdag 26 augustus '17 vindt alweer de 3de editie van de Start2Move Personal Trainer Day plaats op de CALO in Zwolle. Deze dag – georganiseerd in samenwerking met LAPT- richt zich op (toekomstige) Fitnesstrainers, Personal Trainers en iedereen die graag op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwste trends op het gebied van Sport, Fitness en Health.

Ook dit jaar zijn er weer diverse aansprekende gastsprekers waaronder Barbara den Bak (The rise of Boutique Fitness), Jan Middelkamp (The future of Personal Training) , Erik Hein (Periodiseren: maak het verschil!), Paul van Zwam (Mentale Training in de Sport)  en Kelby Jongen (Coachen op Gedragsverandering).

Voor de actieve sporters zijn er vernieuwende workshops op het gebied van Functionele Training (o.a. Hip Mobility & Core Stability en Functionele HIIT Training en VIPR) onder leiding van Master Trainer Geert van Poppel en Marigje Jansen. Daarnaast zullen Joep Joosten en Gijs Schoenmakers je alles leren over de fijne kneepjes van specifieke snelheids- en explosiviteitstraining voor sporters.

4 redenen waarom je deze jubileumeditie van de Personal Trainer Day niet mag missen:
  • Vernieuwende, inspirerende workshops
  • Toonaangevende, praktijkgerichte trainers en gastsprekers
  • Laagdrempelig en toegankelijk voor elke (fitness)liefhebber
  • Exclusieve (dag)aanbiedingen van o.a. Virtuagym, Polar Nederland en Start2Move
Tijdens deze dag is er bovendien uitgebreid de gelegenheid om te netwerken en kennis te delen met je (toekomstige) collega's uit het werkveld. Aangezien Start2Move dit jaar 10 jaar bestaat hebben we voor alle deelnemers nog een leuke verrassing in petto en sluiten we af met een gratis borrel!

Meer informatie en inschrijven: klik hier



 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

Start2move