10 july 2017

Anytime Fitness Panheel geopend!

10 july 2017

Anytime fitness biedt het gemak om de hele dag de mogelijkheid te hebben om in de buurt te kunnen sporten, persoonlijke aandacht, pro-actieve coaching naar persoonlijke doelen en betaalbaarheid zijn daarbij de uitgangspunten. De locaties worden gevonden in grotere en ook kleinere plaatsen. Aan een 'healthier place' is immers overal ter wereld behoefte. Ook in Amsterdam, ook in Maastricht, en ook in de Gemeente Maasgouw.

Hier opende afgelopen weekend Anytime Fitness haar deuren, in het gehucht Panheel. Het betreft de tweede locatie van de franchisenemer van Anytime Fitness Maasbracht. Jan Peters heeft hier reeds een succesvolle locatie. Samen met zijn managers Martijn Birk en Sonny Idili, gesteund door een deskundig en enthousiast team, hebben zij nu een tweede locatie geopend in de Gemeente Maasgouw. Hiermee wordt Anytime Fitness Benelux weer groter. Momenteel zijn er meer dan 60 locaties actief, diverse locaties in Nederland en België staan op punt van openen en de aanvragen voor het aanschaffen van een franchise licentie zijn talrijk.


Rijendik stonden de mensen zaterdag 1 juli te wachten om de nieuwe Anytime Fitness locatie in Panheel te mogen bezoeken

Op dit moment zijn er ruim 3500 clubs wereldwijd open, in 5 continenten. Elke dag wordt er ergens in de wereld een nieuwe 24/7 club geopend en om de drie minuten schrijft een nieuw lid zich in. Elk moment kan het 3 miljoenste lid bij de familie worden begroet. Anytime Fitness is als snelst groeiende franchise-fitnessketen ter wereld, in 2015 en 2016 verkozen tot #1 Top Global Concept, door Entrepreneur Magazine, vanwege haar formule, groei en financiële stabiliteit.

Anytime Fitness opende onlangs ook in Lommel
“Altijd open, betaalbaar, een veilige omgeving, hygiëne en aandacht.” Zo omschrijft Ronald Beks , die eigenaar is van Anytime Fitness in Neerpelt en de vorige week geopende vestiging in Lommel, de kracht van het concept.  “Leden hebben met een sleutel toegang op de momenten die hen passen”, zegt Ronald. “Uniek is dat dezelfde sleutel je wereldwijd vrije toegang geeft.” Samen met zijn vrouw Annette koos Ronald ervoor om een tweede vestiging te openen, omdat zij merkten dat zij er als ondernemers aan toe zijn, maar de markt er ook om vraagt. "Het Anytime Fitness concept past precies bij deze tijd en bij de behoeften van onze doelgroepen. Dat maakt de groei bijna logisch", vult de Anytime Fitness Benelux Eigenaar van het Jaar 2017 aan.


De mijlpaal van 70 geopende clubs komt steeds dichterbij
Eind mei opende Anytime Fitness in Stekene. Gevolg door Anytime Fitness Lommel in juni, als tweede vestiging van de eigenaren in Neerpelt. En nu dus Panheel, als tweede locatie van de eigenaar van Anytime Fitness Maasbracht. Dat eigenaren meer dan één club hebben is niet ongewoon. "Wereldwijd is 60% van de franchisenemers multi-club owner, eigenaar van meerdere centra." vult Hameleers aan. "En dat zien wij terug in de openingen. Momenteel staan diverse openingen op punt van opening. Zo opent Sergio Rasidin na zijn succesvolle centrum in Hoogeveen, spoedig ook in Hollandscheveld een club. De interesse is ook hier weer groot."

En ook in de zomer staat de groei van Anytime Fitness Benelux niet stil. "We openen nieuwe clubs in onder meer Dieren en Assendelft. En ik zou het rijtje nog verder kunnen aanvullen." zo geeft Petro Hameleers aan.