3 april 2017

Maak kennis met de Versa Functional Trainer van Matrix Fitness

Matrix Fitness
Marketing Manager
3 april 2017
Nog héél even en dan start FIBO 2017. Ook dit jaar is een bezoek aan de FIBO niet compleet zonder een stop op de Matrix Fitness stand. Wij geven u alvast een voorproefje van wat u kunt verwachten.

LESS IS MORE
Op FIBO maakt u kennis met de laatste aanwinsten binnen de Matrix Versa krachtserie. Zo introduceert Matrix de Versa Functional Trainer. Deze krachtige duizendpoot biedt ongekend veel trainingsmogelijkheden op slechts een beperkt aantal vierkante meters. Verder presenteert Matrix de Versa Duals, waarmee u als fitnessondernemer uw favoriete krachttoestel samenvoegt tot een compact twee-in-één station.
Kortom:minder ruimte, meer mogelijkheden!

ENTERTAINEN
Tegenwoordig is een training op een loopband, fiets of elliptical veel meer dan alleen een ‘work-out’. Met de cardiotoestellen van Matrix biedt u uw sporters een complete ervaring. Favoriete series bekijken op Netflix, ’s werelds meest beroemde gebouwen beklimmen, virtuele reizen maken naar de mooiste natuurgebieden en nog veel meer vermaak tijdens iedere training. En tot slot het exclusieve Sprint 8® interval programma: een effectieve work-out van slechts 20 minuten. Continue uitdaging gegarandeerd!

GROUP POWER
Op het gebied van Group Training valt er ookgenoeg te beleven. Zo presenteert Matrix de Connexus: de basis voor iedere Group Training Zone. Dit krachtige trainingssysteem is uit te breiden met identieke, koppelbare modules, waarmee u uw eigen ideale configuratie samenstelt. Ook de S-Drive Performance Trainer mag niet ontbreken, die kracht en behendigheid traint, explosiviteit en snelheid ontwikkelt en het uithoudingsvermogen verhoogt. De Matrix Roeier, die bekend staat om zijn opvallende design en eenvoudig verticaal is op te bergen. And last but not least de Krankcycle, het perfecte toestel voor een complete upperbody work-out.

Ervaar tijdens de live product demo’s deze vier toppers in actie!

Gratis kaarten, dat is de Matrix Mentaliteit
Omdat je als gerenommeerde fitnessondernemers, clubmanager en/of instructeur een bezoek aan FIBO – de beurs der beurzen – niet mag missen.
Vraag dus vandaag nog je vouchercodes* aan en kom langs op de Matrix-stand. Kom je langs?

* Mail ‘gratis toegang’ naar marketing@matrixfitness.nl en je ontvangt van Matrix vouchercodes waarmee je je registreert voor gratis entreekaarten.


See you @FIBO in Hal 6, stand D22/E25

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

Matrix Fitness