8 february 2017

Filming Les Mills program releases in Westergasfabriek

Inger Vierhout
Communicatie & Content
8 february 2017
LES MILLS FILMING - 6 & 7 OKTOBER 2017

Les Mills International gaat op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober 2017 de filming van de program releases voor Q2/2018 opnemen in de Westergasfabriek in Amsterdam. Het is een ongelooflijke eer dat Les Mills International ons kleine landje heeft gekozen als locatie voor deze unieke, wereldwijde experience en het wordt hoe dan ook één groot feest. Net als in de Ziggo Dome!  

 
Deze kans krijg je niet snel meer
De filming van nieuwe releases gebeurt normaal gezien elk kwartaal in Auckland, Nieuw-Zeeland, maar heel soms wordt er weleens een uitstapje gemaakt naar een ander land. Zoals nu in AMSTERDAM. 

De Westergasfabriek
Als decor voor de filming is gekozen voor de Westergasfabriek: een historische en super gave locatie! 
 
PRE-REGISTER NU HIER!
 
Je kunt je nu voor-registreren voor de Les Mills filming in Amsterdam. Al meer dan 1.600 (!) mensen gingen je voor! Zo blijf je vrijblijvend op de hoogte van alles rondom het event. Meer info volgt snel. 
 
Wat houdt de Les Mills filming in?
Elk kwartaal, voor elk programma, ontwikkelt Les Mills nieuwe choreografie met bijpassende muziek (nieuwe releases). Deze nieuwe Les Mills releases worden ontwikkeld door de Program Director van elk Les Mills programma. Om te zorgen dat de releases wereldwijd worden verspreid, filmt Les Mills International elk kwartaal deze release van elk afzonderlijk programma. Het gaat hierbij om de opname van een volledige les die wordt gegeven door de Program Director en een aantal gast presenters (vaak Trainers uit andere landen).
Aangezien de filming in oktober eenmalig in Amsterdam is, kun jij als publiek deelnemen aan de opnames. Duizenden Les Mills instructeurs, Trainers en andere sportfanaten zullen tijdens twee energieke dagen elkaar ontmoeten in de Westergasfabriek en de workout vloer met een euforisch gevoel verlaten. Het gaat om de filming van de releases die in Q1/2018 worden gepresenteerd op de Les Mills Kwartaalworkshops voor instructeurs en die dus in Q2/2018 worden gelanceerd in de clubs. 

We kunnen niet wachten om de Les Mills community te verwelkomen in Nederland!
 
Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met Les Mills door een e-mail te sturen naar info@lesmills.nl of bel tijdens kantooruren met het telefoonnummer +31 (0)416 34 97 25.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

Inger Vierhout