FIBO 2021 (GEANNULEERD!)

Van: 04 November 2021 09:00

Tot: 07 November 2021 18:00

De FIBO, die gepland stond voor 24-27 juni, is uitgesteld en vindt nu plaats in Keulen van 4-7 november 2021. Het plan is om in november een hybride variant van de beurs aan te bieden met een fysieke en digitale component om zo de hele internationale fitnessbranche in staat te stellen aan de beurs deel te nemen.

"We willen de fitnessindustrie samenbrengen voor een broodnodige uitwisseling, maar niet voordat alle voorwaarden voor veilige deelname aanwezig zijn voor exposanten en bezoekers. Het huidige verloop van de pandemie en het tempo van de vaccinatie geven ons en onze partners en exposanten nog niet voldoende planningszekerheid voor de oorspronkelijke data in juni, dus we stellen uit naar het najaar”, zegt Benedikt Binder-Krieglstein, CEO van organisator Reed Exhibitions Duitsland.

FIBO zal zich in november richten op de toekomst van de fitnessindustrie en zal de nadruk leggen op die oplossingen die de industrie ondersteunen bij het overwinnen van de gevolgen van Covid. "Fitness wordt door medici en beleidsmakers erkend als een onmisbaar onderdeel van de algehele gezondheid en het welzijn van de bevolking. Samen met onze partners zullen we concrete antwoorden bieden, niet alleen voor fitnessstudio's en trainers, maar de hele branche kan haar economisch succes verzekeren in de lange termijn nadat de Covid-crisis voorbij is ", aldus Silke Frank, Event Director van FIBO.

Ga voor mee informatie naar FIBO.com of lees hier het persbericht over het verplaatsen van de FIBO naar november.


 

Locatie gegevens

NaamCologne Exhibition Centre
Adres
Postcode
PlaatsKeulen