Performance Project: Pak de controle over jouw toekomst

18 Maart 202115:00 - 16:00

Performance Project is een online programma dat kosteloos wordt aangeboden voor alle health professionals en businesscoaches van Nederland en Vlaanderen. Middels live-uitzendingen krijgen deelnemerspraktische tools waarmee ze zichzelf effectiever en krachtiger kunnen maken. Ze krijgen daarbij de mogelijkheid om Performance Coach te worden.

Voor wie goed kijkt, liggen de kansen in de health-branche voor het oprapen. De cijfers liegen er niet om: uit recent onderzoek van Vindjecoach.com blijkt dat 30% van de respondenten als gevolg van covid-19 een stuk meer bezig is met zelfontwikkeling. En 60% wil daar graag professionele begeleiding bij. 
 
Mensen zijn toe aan beweging en zelfontwikkeling. Ze willen nieuwe patronen creëren en kunnen daar goed hulp bij gebruiken. Kansen genoeg, maar wie pakt ze ook echt? Wie vindt zichzelf nu opnieuw uit als Performance Coach, om alle mogelijkheden van deze bijzondere tijd aan te grijpen en anderen te helpen?
 
Wat is een Performance Coach? 
Er is een groot verschil tussen een trainer of coach en een Performance Coach. Een Performance Coach: 

  •  Doet wat nodig is, ondanks externe omstandigheden. - Is radicaal eerlijk richting zichzelf. 
  • Heeft het vermogen om voor anderen de dagelijkse ervaring van het leven te verbeteren. 
  • Heeft nauwkeurige communicatievaardigheden. 
  • Leeft vanuit commitments, in plaats van vanuit gevoelens. 
  • Heeft proactieve relaties met krachtige mensen. 
  • Heeft de vaardigheid om met anderen in gesprek te gaan om significante gewenste resultaten te creëren. 
  • Neemt verantwoordelijkheid voor zijn of haar eigen financiële welzijn. 
Voor de personal trainer, health professional of zakelijke coach die de stap wil zetten naar Performance Coach, is Performance Project in het leven geroepen. Het is voor de ondernemer die écht bereid is naar mogelijkheden te kijken. 

Wat is Performance Project? 
Performance Project is voor jou als je krachtiger wil worden in je coaching en als ondernemer. Middels live-uitzendingen word je iedere donderdag van 15.00 tot 16.00 uur persoonlijk begeleid door een team ervaren Straight-Line Coaches. Ze ondersteunen jou bij het zien van de kansen en mogelijkheden die er nu liggen en die omzetten naar daadwerkelijk resultaat.  Wat is Inner Stance? 
Inner Stance is de initiatiefnemer achter Performance Project en een leeromgeving voor Performance Coaches die eerlijk naar zichzelf durven te kijken. Inner Stance is voor coaches en trainers die weten dat het succes van hun klanten afhankelijk is van henzelf. Ze willen niet alleen resultaat zien bij hun klanten, maar ook bij zichzelf en in hun eigen business. Inner Stance helpt Performance Coaches om het beste uit zichzelf te halen – en daarmee ook uit anderen. 
 
Hoe kan ik me inschrijven voor Performance Project?
Klik hier voor meer informatie en inschrijven. Aan deelname aan het Performance Project zijn geen kosten verbonden.
 

Locatie gegevens

NaamOnline webinar
Adres
Postcode
Plaats