Let's Move for a better world 2020

Van: 16 Maart 2020 00:00

Tot: 04 April 2020 23:59

Samen brengen we de wereld in beweging

Obesitas blijft toenemen
De mens is geboren om te bewegen, maar de zich steeds verder ontwikkelende technologie, hoewel vol mogelijkheden, kan een grote bedreiging vormen voor de actieve levensstijl van de wereldbevolking, wat leidt tot een meer zittende levensstijl dan in het verleden.

Een levensstijl die zijn tol eist
Obesitas is nog gevaarlijker omdat het aanleiding geeft tot tal van aanverwante problemen (hoge bloeddruk, hartaandoeningen, enz.). De gestage toename ervan, in de ontwikkelde landen, veroorzaakt meer sterfgevallen dan ondervoeding en wordt een steeds groter sociaal en economisch probleem.

Doneer MOVEs
Ondersteun de strijd tegen fysieke inactiviteit door deel te nemen aan de grootste sociale campagne in de fitnessindustrie. Betrek uw community bij het creëren van een gezondere wereld.

  • Informeer: Door het bewijs te leveren van de impact van fysieke inactiviteit, zijn ondernemers in staat om hun leden en alle belanghebbenden binnen hun community te motiveren.
  • Inspireer: Om mensen te inspireren om een actievere levensstijl aan te nemen, nodigen ondernemers de leden, hun vrienden en familie, en belanghebbenden uit om in hun bedrijf te trainen en meer te bewegen.
  • Groei: Als gevolg daarvan worden de ondernemers een Wellness-Hub binnen hun community, wat bijdraagt aan de groei van het aantal actieve mensen.
  • Beloon: Ondernemers kunnen, samen met de deelnemers, Technogym-apparatuur doneren aan een school of lokale liefdadigheidsinstelling
Maak het verschil
Door deel te nemen aan de campagne "Let's Move For a Better World" schenkt u de fysieke activiteit die in uw facliteit wordt uitgevoerd aan een sociaal doel. Om iedereen dezelfde kansen te geven, ongeacht leeftijd, geslacht en niveau van fysieke bekwaamheid, hebben we de MOVE ontwikkeld: een nieuwe manier om beweging te meten.

Attractie en Retentie
Uit de feedback die we de afgelopen 6 edities hebben ontvangen, weten we dat de deelnemende faciliteiten een gemiddelde stijging van 14% van het aantal lidmaatschappen en 26% van het aantal bezoeken hebben geregistreerd. Ook de relatie tussen faciliteiten en lokale communities, trainers en leden verbetert aanzienlijk tijdens de campagne.

Hoe het werkt: Verzamel MOVEs
Dankzij de bijdrage van alle faciliteiten en zijn deelnemers door het verzamelen van MOVE's en het bereiken van de mijlpalen, zal Technogym in staat zijn om producten en oplossingen te doneren aan verschillende scholen over de hele wereld.








Klik hier voor meer informatie en deelname over de Let's move for a better world campagne 2020