FIBO Goes Digital

Van: 01 Oktober 2020 09:00

Tot: 02 Oktober 2020 18:00

Agenda

Twee dagen van lezingen uitgezonden vanuit de FIBO TV-studio, kennis-sessies, seminars en een online conventie: met meer dan 180 sessies, waarvan er 40 live worden uitgezonden, brengt FIBO een uitgebreid programma rechtstreeks naar je toe met zijn digitale vakbeurs. De meeste lezingen zijn in het Duits, maar er worden ook Engelstalige sessies aangeboden.

Talrijke partners, variërend van EuropeActive, BSA / DHfPG, de FitTech Summit en ECC Keulen tot internationale vakbladen, zullen present zijn om de sector de best mogelijke informatie voor het bedrijfsleven en permanente educatie te bieden na de lockdown. De focus zal liggen op het uitwisselen van ideeën over onderwerpen als retentie, nieuwe trainingsconcepten en innovaties, internationale detailhandel in het digitale tijdperk en inzichten uit digitalisering.

FIBO@business vindt plaats op 1 en 2 oktober. De lezingen die hier worden gegeven, zijn een van de drie kernaanbiedingen op deze digitale beurs: inhoud, netwerken en het merkportaal. Op Instagram vindt op 3 oktober FIBO@home, gericht op algemene publieksbezoekers, plaats.

Klik hier voor meer informatie en tickets