Blackbox Publishers en BodyLIFE gaan samenwerken

Verschenen in Bodylife nummer 8 2018


Er is geen sector in Nederland zo in beweging als de fitnesssector. Zoals overal te merken is, staat de sector voor grote veranderingen die een verdere professionalisering en digitalisering in de hand werken. Bij het verder doorontwikkelen van de sector is kennis en innovatie een belangrijke gemenedeler. Daarom is het van doorslaggevend belang dat de kennis die in en over de sector wordt opgedaan volop wordt gedaan

Als grootste vakblad in de fitnesssector is BodyLIFE zich ook bewust van deze positie. Daarom staan we zowel voor het magazine als voor de website open voor strategische partnerships om de kennis uit de sector breder uit te dragen en iedereen er van te laten profiteren. Want alleen zo komen we als sector verder. Zo'n partnership gaan we aan met uitgeverij en kenniscentrum BlackBox Publishers.

Wat doet BlackBox Publishers?
BlackBox Publishers (BBP) is een uitgever van boeken en E-boeken op het gebied van sports, fitness en gezondheid. De missie van BlackBox Publishers is het wereldwijd verbeteren van de kwaliteit van de sport-, fitness- en gezondheidsbranche door het ontsluiten van relevante informatie voor professionals. Wij doen dit als uitgever in de vorm van boeken en E-books en het organiseren van workshops en lezingen.”

Waarom een samenwerking?
Media-adviseur bij BodyLIFE Jordey de Joode is ook blij met de nieuwe samenwerking. Jordey: “Bij BodyLIFE streven we er steeds meer naar om de sector van nieuwe kennis en innovaties te voorzien. Dit kun je als vakblad natuurlijk alleen doen, maar het is nog sterker als je het met verschillende kennispartijen uit de sector samen kan doen, zowel online als offline. Daarom zijn wij bij BodyLIFE ook zo blij met deze samenwerking. BlackBox Publishers is met haar publicaties en onderzoek in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een belangrijke en unieke kennispartij in de sector. En het is belangrijk dat de bevindingen die zij doen globaal met de hele sector gedeeld worden. Want hun bevindingen helpen ons allemaal verder.”

Wat is ervan te verwachten?
Voor de lezers en volgers van BodyLIFE betekent de samenwerking met BlackBox Publishers dat zij als een van de eerste in de sector globaal nieuwe bevindingen in de sector te weten komen. Dit zal vooral gebeuren door het delen van highlights van de boeken en onderzoeken van BlackBox Publishers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan voorpublicaties en verdiepende interviews. Alles erop gericht om de fitnesssector verder te helpen. Leest u mee?

 
Edities