Gymcreators supports and supplies you in creating your gym

Verschenen in Bodylife nummer 6 2018


GymCreators presenteert zich op de Fitness & Wellness Top in Houten aan de Nederlandse fitnesssector. Met GymCreators hebben oprichters Sraar van Rens en Michelle Mussche een team met extreem gemotiveerde mensen uit de fitness-, crossfit- en personal trainingsector om zich heen verzameld.


“Wij geloven in onze kwaliteit en werken met de beste mensen en materialen voor onze fitness- en functional trainingproducten. We stoppen niet na het adviseren en leveren, we coachen je ook graag in marketing en sales”. Van advies tot tekentafel, van inrichting tot marketing, de kracht van GymCreators is het ondersteunen van de fitnessondernemer van A tot Z. De manier waarop GymCreators dit realiseert is de combinatie van een vakkundig team en top kwaliteit materialen."

Waar staat GymCreators voor?
Bij GymCreators komt alles samen waar Sraar en Michelle in de fitnessbranche voor staan. De gemene deler hierbij is kwaliteit. Michelle: “Ik ben zelf in de branche begonnen als groepslesinstructeur, daarna doorgegroeid naar personal trainer en heb uiteindelijk mijn eigen sportscholen geopend. Vandaag de dag houd ik me voor deze sportscholen nog bezig met het coachen van mijn team op trainingtechnisch- en sales technischgebied.”

Door Michelles eigen pionierservaring en marketing studie, in combinatie met Sraar’s technische achtergrond en passie voor fitness, zijn ze bij GymCreators in staat het complete plaatje te begrijpen, overzien en te ondersteunen in jouw plan.

Onze merken
GymCreators levert producten van onder andere XEBEX en RXDGear. XEBEX is een wereldspeler op het gebied van Air Rowers, Air Bikes, Ski Trainers en Curved Treadmills. Alle producten worden in de VS ontworpen terwijl de productie al dertig jaar in Taiwan plaatsvindt. RXDGear is een merk met producten voor personal training, crossfit, bootcamp en functional fitness waarbij diverse materialen door GymCreators ontwikkeld zijn. Door de hoge verwachtingen en eisen van gymeigenaren en atleten maakt RXDGear gebruik van hoogwaardige materialen om een duurzaam product te garanderen.

Uit de praktijk
Michelle: “De eerste stap is helder krijgen wat onze potentiële klant precies wil en wenst. Hierna bekijken we de locatie en maken wij een voorstel zoals besproken, indien gewenst met een 3D-tekening. Als de deal rond is, heeft GymCreators de professionals in huis om de klus ook te klaren. Naast het leveren van alle equipent is dit bijvoorbeeld ook een meubelmaker, ondersteuning bij de vergunningaanvraag en marketingondersteuning.”

Zo begeleidt GymCreators op dit moment een personal trainer die een eigen gym gaat openen. “Hij geeft in een bestaande sportschool al personal training, maar wil dit nu in zijn eigen gym gaan doen. Als uitgangspunt wil hij hetzelfde concept bieden als waar hij nu PT geeft, echter dan op 200m2 minder. Een leuke uitdaging waarmee we samen aan de slag zijn gegaan en waarvoor nu een mooi plan ligt. De gym gaat begin volgend jaar open.”

Tot op de beurs
Wil je kennismaken en onze producten testen? Bezoek dan onze stand 755 en 760 op de Fitness & Wellness Top. Nu al nieuwsgiering en kun je niet meer wachten? Kijk dan op www.gymcreators.com of neem direct contact via info@gymcreators.com.
Edities