7 jaar geleden

ClubVirtual breidt team spinninginstructeurs uit

7 jaar geleden
ClubVirtual International is een topinstructeur rijker. Met de komst van Marco Swaan is het internationale team spinningintstructeurs uitgebreid naar 20 instructeurs. Marco: ‘De professionaliteit en kwaliteit waren voor mij de reden om de overstap naar ClubVirtual te maken.’ De eerste online spinningles van Marco is vanaf zaterdag te volgen via de website van ClubVirtual of in een van de aangesloten fitnessclubs.

ClubVirtual begeeft zich al geruime tijd op de internationale fitnessmarkt met virtuele spinninglessen voor thuissporters en in de fitnessclub. Met ClubVirtual kun je workouts volgen wanneer je wilt en waar je wilt. ‘We willen altijd virtuele spinninglessen van hoogwaardige kwaliteit produceren. Om een hoogwaardig product te leveren, moet je ook werken met de beste instructeurs. Met Marco hebben we wederom een topinstructeur aan ons team toe weten te voegen. Duizenden mensen maken per dag gebruik van onze workouts en ondanks dat een groot deel thuis sport, rekenen ze wel op een uitdagende workout.’
Het Nederlandstalige team bestaat al lange tijd uit Evert van der Zee en Corine Jansen en wordt nu dus uitgebreid met Marco Swaan. Een ervaren instructeur die zijn sporen ruimschoots verdiend heeft. ClubVirtual is dan ook trots om de voormalig Cycle Madness Event presenter te mogen verwelkomen.

Marco: ‘Ik was in eerste instantie voornemens meer tijd aan mijn eigen sportschool in Luyksgestel te besteden, maar ik vond het ook zonde om niets meer met spinning te doen. Toen kwam ik in contact met ClubVirtual en was direct enthousiast. De organisatie is erg professioneel en continue bezig met de doorontwikkeling van haar eigen product. Ik wil alleen nog projecten oppakken, waarbij ik vind dat ik een stap vooruit doe en waarbij ik niet terug ga in kwaliteit. Bij ClubVirtual heb ik die garantie.’  

Over Marco Swaan
Marco is geen onbekende in de fitnesswereld. Al op vroege leeftijd startte hij zijn carriere met de organisatie van de Cycle Madness Indoor-Cycling marathons, waarna hij veelvuldig optrad als Cycle-event presentator en op verzoek van de AALO de Cycle-opleidingen herstructureerde. De voormalige ClubJoy-instructeur is momenteel actief in zijn eigen sportschool De Stap in Luyksgestel en zal vanaf aanstaande zaterdag te zien zijn in de Nederlandstalige virtuele spinninglessen van ClubVirtual.

Over ClubVirtual
ClubVirtual is toonaangevend op het gebied van virtuele spinninglessen in de zakelijke en consumentenmarkt. In meer dan 850 clubs in 18 landen maken sporters dagelijks gebruik van het uitgebreide lesaanbod van ClubVirtual. Met een internationaal team aan instructeurs voldoet de organisatie aan de internationaal groeiende vraag naar online fitnesslessen voor thuis en in de fitnessclub.
Meest recente artikelen