7 jaar geleden

De zomer is voorbij, hoog tijd om te werken aan je winterbody!

7 jaar geleden
De zomer zit erop, maar dat betekent niet dat je bij de pakken moet blijven zitten. Dankzij de coole sportkleding van Dare 2b blijf je het hele jaar door in vorm. Fitness, yoga, boxing, hardlopen, Zumba,… Dit najaar is niets nog onbekend terrein en kan je alles aan!

Ieder jaar werkt iedereen zich in het zweet om trots te kunnen paraderen op het strand of aan het zwembad. Een zomerbody, daar gaan we altijd met de volle 100% voor. Dare 2b vindt dat het tijd is om nu ook je winterbody uit de kast te halen, en stelt daarom ultra trendy sportkleding voor. Zo voel je je tiptop, zowel tijdens als na het sporten!
Ready, set, GO!

Voor de dames zijn de yogapants al een tijdje hotter than hot. Ook Dare 2b volgt de laatste trends en heeft in de nieuwe collectie dit najaar een aantal mooie en comfortabele sportbroeken. De Sequence Tight is beschikbaar in een blauwe marmer print, werd vervaardigd uit polyester (90%) en is zeer licht en fijn om te dragen. Dankzij de elastische band sluit de broek goed aan, en de reflecterende details zorgen voor een verhoogde zichtbaarheid in het donker. De waterdichte binnenzak kan afgesloten worden met een rits en biedt een hoofdtelefoonaansluiting zodat je nog steeds kan genieten van de beste workout muziek.

Wil je de look compleet afwerken? Kies dan voor één van de drie hippe Inflexion Vest tops. Dit nauw aansluitend model werd eveneens vervaardigd uit polyester, heeft een antibacteriële werking tegen ongewenste geurtjes en droogt snel op. Kies voor de blauwe of neon roze marmer print en ga er als een speer vandoor. Hou je het toch liever wat sober? Dan kies je voor de neutraal grijze outfit. Na het sporten is het belangrijk om je spieren warm te houden, zeker tijdens de koude winterdagen! De heerlijk warme Infinite Hoodie van Dare 2b is beschikbaar in twee kleuren en werd vervaardigd uit polyester. Net zoals de tops droogt de trui snel op en gaat deze de strijd aan tegen ongewenste geurtjes. Een reflecterend detail zorgt ervoor dat je goed zichtbaar bent op weg naar huis, de capuchon beschermt je tegen de regen en in de grote zak aan de voorzijde berg je al je spullen op!
 
Meest recente artikelen