20 july 2018

De nieuwe BodyLIFE is uit

20 july 2018
Hebben jullie ze al, die zomerkriebels? Grote kans van wel, je ziet het overal om je heen. Mensen gaan op vakantie, er wordt volop buiten gesport en de thermometer tikt regelmatig de dertig graden Celsius aan. Maar je ziet het vast ook terug in je eigen onderneming.

Lees hier de nieuwe BodyLIFE 

De zomermaanden zijn vaak rustiger, dus tijd voor andere zaken! Naast zonnebaden, vakantie vieren en lekker BBQ’en geeft het ook ruimte om eens op een andere manier naar je bedrijf en organisatie te kijken. Zoek voor jezelf eens uit waar de nieuwe kansen liggen, waar de klanten echt op zitten te wachten en wat de nieuwste trends zijn.

Dit maakt het ondernemerschap juist zo leuk: nieuwe plannen maken en die tot een succes maken. Om je daarbij te helpen bieden we in deze BodyLIFE volop inspiratie, trends en nieuwe ideeën aan. We bezoeken ter inspiratie clubs in Nederland en België om te kijken hoe zij vanuit een uniek concept succesvol zijn, zoals Sportclub Het Eiland in Antwerpen met hun outdoor-gym Point Break.

Maar kijk ook eens verder naar je organisatie. Hoe staat het met de opleidingen van je personeel. Verder bezoeken we voor een reportage de winnaar van de BodyLIFE Innovatie Award. Inspirerend om te zien hoe deze start-up écht iets toevoegt aan onze sector.

Dus mocht je straks met een overheerlijke cocktail aan het strand liggen, blader dan gerust eens door BodyLIFE, gegarandeerd dat je met een rugzak vol nieuwe ideeën terugkomt voor je onderneming. Voor nu een fijne zomervakantie!

Niek Arts, Hoofdredacteur BodyLIFE
Meest recente artikelen