5 jaar geleden

Les Mills: salesactie voor clubs mooi succes!

5 jaar geleden
Dit jaar is Les Mills gestart met het aanbieden van volledig uitgewerkte marketing- en salesacties. De acties hebben onder andere het doel om referrals te genereren, nieuwe leden aan te trekken en je huidige leden te belonen.

Afgelopen maanden zijn een aantal clubs druk bezig geweest met de ‘Prik een Prijs’ actie. De 'Prik een Prijs' salesactie is een interne actie en heeft als doel het genereren van referrals. 

Reacties vanuit het veld
We spraken met Malissa en Kevin van Sportingclub De Uitweg. Malissa: “De ‘prik een prijs’ salesactie leefde erg in onze club. Het personeel was gemotiveerd en super enthousiast! Wanneer je de club binnenliep kon je er niet omheen, door de prijzen en ballonnen viel de actie op.” 

Malissa vertelde: “Doordat we de leden om referrals vroegen gingen de leden zelf vrienden en familie inlichten met de vraag om een keer mee te komen. We hebben een persoonlijke club waar we iedereen bij naam kennen en daar sluit deze actie goed op aan. Dit soort reclame werkt het best, door de actie hebben we verschillende nieuwe leden ingeschreven.” Naast dat leden kans maakten op de Les Mills Ibiza trip en de Les Mills Merchandise gadgets hebben ze zelf sponsors gezocht. Zo werd er onder andere een Espresso koffiezetapparaat weggegeven! Malissa: “Het speciale aan deze actie is dat de leden in ruil voor referrals meteen beloond werden. Ze werden er super enthousiast van!”

Prijs Ibiza Trip
Als klap op de vuurpijl maakte iedere deelnemer van de actie kans op een all-inclusive Les Mills Ibiza Trip voor twee personen ter waarde van € 2800,-. De winnaar is inmiddels bekend; wij feliciteren Janne van Bent Sports Zevenaar van harte met deze fantastische prijs!

Marina, Club Manager van Bent Sports Zevanaar, vertelt: “We hebben zo veel plezier beleefd aan de actie. Natuurlijk hoop je dat de Les Mills Ibiza Trip op jouw club valt maar je weet het nooit. Toen we het bericht kregen kon ik niet wachten het aan Janne te vertellen. Ze was zó ontzettend blij met de prijs, het geluk spatte er vanaf!” Benieuwd naar Janne’s reactie? Hij is terug te vinden op de Les Mills NLBE Facebook pagina!

 
Meest recente artikelen