6 jaar geleden

Snap Fitness Rotterdam, schitterende nieuwe locatie voor Snap Fitness 24/7

6 jaar geleden
Op een goede zichtlocatie gelegen in een zeer representatief pand op de begane grond van de luxe appartemententorens “De Hoge Heren” aan de Gedempte Zalmhaven te Rotterdam, opent Snap Fitness 24/7 in mei haar deuren. Een schitterende locatie en bij uitstek geschikt voor het Snap Fitness 24/7 concept.


Snap Fitness heeft zich reeds bewezen als een succesvol merk wereldwijd en helpt mensen om hun dagelijkse doelen qua gezondheid en levensstijl te bereiken. De club aan de Gedempte Zalmhaven is bijna 500m2 groot en biedt betaalbare fitnesstrainingen aan met de modernste appratuur en met een persoonlijke benadering. In nog geen 6 weken wordt de leegstaande ruimte omgeturnd tot een hypermoderne fitnessclub.

Fitness is hot. Het percentage van de bevolking dat lid is van een fitnesscentrum is de afgelopen 20 jaar verdubbeld en het 24/7 fitness franchise segment laat de beste cijfers zien. Met meer dan 2000 clubs open in 19 verschillende landen is Snap Fitness één van de grootste spelers wereldwijd op het gebied van 24/7 fitness. In de Benelux heeft Snap Fitness een tiental clubs open.

Snap Fitness kijkt er naar uit om een bijdrage te kunnen leveren aan de gezonde levenswijze van de bewoners van de Gedempte Zalmhaven en omgeving. Leden van Snap Fitness hebben met hun toegangspas 24 uur per dag, 365 dagen per jaar toegang tot hun fitnessclub. Door de goede bereikbaarheid en de 24/7 openstelling zijn er geen excuses meer om te werken aan een gezonde levensstijl.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op www.snapfitness.nl

 
Meest recente artikelen