3 january 2018

Starpro & Henry Maske tekenen een langdurige samenwerking

Peter Wetzer
Directeur
3 january 2018

De Olympisch en Wereldkampioen (amateurs en professionals) Henry Maske, is een van de internationaal meest succesvolle en populaire atleten in Duitsland.

Het doel van de samenwerking is om nieuwe impulsen te geven in het boksen met het merk Starpro en op het gebied van fitness met het Proteus-merk.

Showcase-atleet
De deal werd opgezet door Frank Koch, CEO Sports2be; een collega van Nihon Sport. Frank Koch: “Henry Maske is altijd al een 'showcase-atleet' geweest en is een legende in het boksen. Ik ben erg trots dat we hem als merkambassadeur en -partner konden winnen. Henry heeft een geweldige ervaring en ik zie grote mogelijkheden voor de toekomst in onze samenwerking.”

Nieuwe prikkels creëren
Henry Maske: “Ik raakte snel overtuigd van de merken, de producten en de concepten. Ik wil graag mijn jarenlange ervaring in productontwikkeling opnemen. Het is onze bedoeling om producten voor de atleten voortdurend te verbeteren, maar ook om nieuwe prikkels te creëren met innovatieve concepten. Ik kijk uit naar de samenwerking met Sports2be en de merken Starpro & Proteus"

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

Peter Wetzer

Bedrijf

Nihon Sport

Laatste artikelen van dit bedrijf