6 jaar geleden

Griezelen geblazen in Embricana op 27 oktober

6 jaar geleden
Fitnessliefhebbers die wel eens iets anders willen dan de bekende omgeving van hun eigen fitnesscentrum kunnen van spanning en sensatie genieten tijdens de Halloween-evenementen in sauna en zwembad Embricana.  Op vrijdag 27 oktober kunnen saunafans tijdens de Lange Saunanacht van 19.00 tot 01.00 uur griezelig goed relaxen en waterratten of een huiveringwekkende duik nemen in het naastgelegen zwembad.

Zowel het zwembad als de sauna zijn op deze dag helemaal in Halloween-sferen gehuld en ook special effects ontbreken niet. Opgietingen met namen als 'Saw', 'Dracula' en 'It' doen alvast vermoeden, wat bezoekers van de Halloween-sauna mogen verwachten. Bovendien staan er in het sauna- en zwembadrestaurants bijpassende hapjes en drankjes als 'bloederige vingers', 'glibberige ogen' en 'gruwelijke cocktails' op het menu.

Saunabezoekers kunnen op deze avond ook een kijkje nemen bij het Halloween-zwemmen, want de entree is inclusief. Voor de saunanacht geldt bovenop de normale toegangsprijs een toeslag van € 6,40. Saunagasten die niet willen deelnemen aan de saunanacht, kunnen de saunaoase op 27 oktober tot 19.00 uur tegen het 3-uurstarief bezoeken. Bezoekers die alleen een bezoek willen brengen aan het Halloween-zwemmen, betalen de reguliere entreeprijzen. Embricana ligt direct over de grens aan het einde van de A12 nabij Nijmegen en Arnhem.

Meer informatie op www.sauna-embricana.de en www.nl.embricana.de 

EMBRICANA    
Freizeit- und Sport GmbH
Nollenburger Weg 34
46446 Emmerich am Rhein
Meest recente artikelen