6 jaar geleden

Al 34 jaar VES!

6 jaar geleden
De Nederlandse Vereniging van Erkende Sportscholen - zoals de naam toen nog luidde - werd op 30 september 1983 opgericht. Aan de basis stond een groep van serieuze en hardwerkende sportschooleigenaren, bestaande uit Han Mulder, Theo van Houdt, Tino Hoogendijk, Joop Heeck en Cees Stigter.



In de tijd dat sportscholen bij het grote publiek synoniem stonden aan anabole steroïden, wilden zij dit imago ombuigen en zich onderscheiden in kwaliteit en dienstverlening. Nu, 34 jaar later, is de VES uitgegroeid tot een zeer dynamische groep van ruim 100 ondernemers die elkaar versterken en verbeteren op velerlei gebied. Kwaliteit blijft de basis en vormt de toetssteen voor alles wat de VES doet, altijd met het collectieve belang voorop! Het is en blijft, ook de komende 34 jaar, een sterke vereniging voor en van ondernemers!

Op de foto de bestuursleden en medewerkers van de VES, die proosten op 34 jaar VES, van links naar rechts: Marleen van der Put, Richard van Riel, Matthijs Mennes, Yvonne Smits, Oscar Duteweert, Cornelis de Geus, Ernst-Jan Oudenampsen, Piet Willemsen, Ted van Hees, Juliën van der Slikke, Han de Hair

Meest recente artikelen