7 jaar geleden

Nauwkeurigheid ontmoet connectiviteit

Polar
Redacteur
7 jaar geleden
Wij van Polar pionieren al veertig jaar in de wereld van draagbare sporttechnologie. Maak kennis met ons laatste wapenfeit: Polar H10, de meest nauwkeurige hartslagsensor in Polar's geschiedenis.

Polar H10 bouwt voort op de erfenis van onze vorige hartslagsensors, die allemaal werden geroemd om hun nauwkeurigheid. Dit zijn enkele van de bijzondere kenmerken:
  • NAUWKEURIGHEID: De nieuwe technologie in de Polar H10 meet je hartslag nauwkeuriger dan ooit en weet storingen nog effectiever tegen te gaan. Je kunt deze zelfs gebruiken om je hartslag in het water te registreren.
  • CONNECTIVITEIT: Verbind je hartslagsensor met je Polar-horloge of -tracker, je favoriete fitnessapp, fitnessapparatuur of andere Bluetooth-trainingsapparaten.
  • POLAR BEAT: Volg je eigen work-out met de Polar H10 in combinatie met Polar Beat, onze gratis fitness- en trainingsapp. Je kunt met de Polar H10 zelfs zonder telefoon trainen en je hartslaggegevens naderhand overzetten naar Polar Beat.
  • COMFORT: bij de Polar H10 wordt de gloednieuwe Polar Pro-borstband geleverd, een comfortabele stoffen band met beter huidcontact en een nieuwe stevige gesp.

Bezoek onze stand op de FIBO in Hal 7, F30

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

Polar