7 jaar geleden

Zero Impact Training bij MoveToLive op Fibo

MoveToLive
Redacteur
7 jaar geleden
Kom 6,7,8 of 9 april naar onze stand in hal 6 op FIBO in Keulen en beleef de nieuwe wereld van MoveToLive

We verheugen ons er op om je op een geheel vernieuwde MoveToLive stand de noviteiten van onze merken True, Octane, Stages, Freemotion en Torque fitness te laten zien. Tevens kun je je hier uitgebreid laten informeren over het innovatieve MoveSmart concept.

MOVESMART
Het MOVESMART concept beweegt jouw klanten naar een gezonder, actiever en ontspannen leven onder het motto MOVESMART. EATFRESH! MINDSWITCH? Een vitaliteitsconcept met aandacht voor zowel het fysieke, sociale als mentale aspect zorgt dat deze aanpak écht werkt. Download voor je bezoek aan FIBO de MOVESMART Client app op je smartphone en wij zullen je op onze stand alles vertellen over dit innovatieve win win concept.

Torque Fitness
Torque Fitness is dé innovatie op het gebied van functionele training. Torque is gedreven door hoe het lichaam reageert op krachten die toegepast worden als het natuurlijk beweegt.

Heb je de Tank al eens gezien?
De Tank is het ultieme weerstandsapparaat dat werkt met natuurlijke bewegingen. Dit is een werkelijk waar uniek apparaat voor in uw club! Naast de Tank biedt Torque meer. Goede apparatuur die een mooie aanvulling zijn op de functionele zones van uw club. Dit is hoogkwalitatieve fitnessapparatuur. Uw leden gaan hier heel blij mee zijn.



TRUE
TRUE staat bekend om haar compacte footprints en ruime keuze in consoles en entertainment opties in fitnessapparatuur. Wilt u ook de dure vierkante meters in uw club benutten? TRUE biedt een helpende hand. En met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Ideaal voor uw club, bedrijfsfitness of revalidatiecentrum.



Stages Indoor Cycling 2.0
Stages is met haar gevestigde naam in de wielersport de expert in het perfectioneren van de indoor cyclingfiets. Dit is de perfecte combinatie van hard- en software. Stages is uniek in de markt: een solide fiets, een nauwkeurige powermeter, een professionele opleiding, gedegen onderhoud én een online platform VismoX. Met VismoX worden prestaties meetbaar en inzichtelijk. Spinning is zo aantrekkelijker dan ooit!



Zero Impact Sessie
We nodigen je hierbij van harte uit om aan ons Octane Event op Fibo deel te nemen!



 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

MoveToLive