3 april 2017

Laat je op de FIBO verrassen door FT-Club!

3 april 2017
De internationale highlight van de fitnessbranche staat weer voor de deur: de FIBO in Keulen van 6 tot 9 april die inmiddels meer dan 150.000 bezoekers uit heel Europa aantrekt. Ben je actief op gebied van functional training, of oriënteer je je op dat gebied? Reserveer dan in ieder geval even tijd voor een bezoek aan Hal 8, stand D40.

Ontmoet deskundige specialisten en maak kennis met het nieuwe concept voor Functional Training; FT-Club, een unieke combinatie van een beschermd kwaliteitsmerk, de marketingexpertise van Greinwalder & Partner en inhoudelijke kennis van PerformBetter over Functional Training.

FT-Club is een totaaloplossing voor
  • Zelfstandige Personal Trainers die een eigen vestiging hebben of zoeken. Herken je je hierin? Dan zit de waarde van het concept, behalve in de unieke trainingsfilosofie, in alle ondernemers-georiënteerde zaken als een doortimmerd ondernemingsplan, positionering, aanbod, prijsstrategie, marketing, verkoop, klantenmanagement etc.
  • Ondernemers in de fitness- en wellnessbranche die onderkennen dat een deel van de vloeroppervlakte niet voldoende rendabel is. Herkenbaar? Maak dan kennis met een unieke formule waarin functional training onder gespecialiseerde begeleiding een interessant businessmodel wordt. FT-Club is hier toepasbaar als club-in-club met een uitstekende return on investment.
Ben verder getuige van de nieuwste ontwikkelingen bij de AirpressureBodyforming methode, die via Slim Belly en Slim Legs haar plaats in de fitnessmarkt heeft verankerd. Ruim 1.000 clubs in 14 Europese landen ervaren nog altijd de bewezen werking en het commerciële succes. Met het absolute topseizoen voor de afslankmarkt in aantocht, is dit zeker de moeite van het beoordelen waard!

Partytime
Op vrijdagavond om 17.30 uur begint de inmiddels legendarische standparty van Greinwalder & Partner met coole muziek, drinks en snacks. Vraag voor de zekerheid vanwege de verwachte drukte een special-guest toegangsbandje aan via info@greinwalder.com.

Wij verheugen ons op je bezoek en wensen je een inspirerende FIBO!

PS: Neem voor een afspraak contact op met Arjan van Dorp via tel. 06 – 282 46319

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

Stella Schinnerl