24 february 2017

NEO Health lanceert NEO Health Station

24 february 2017
NEO Health maakt de lancering van de NEO Health Station bekend, een bijna 2 meter hoge touchscreen die geïntegreerd is met de all-in-one Virtuagym fitness software. De Station is een hulpmiddel voor in de sportschool die het mogelijk maakt om de trainingservaring te verbeteren en de efficiëntie van trainers te verhogen. De Station is vanaf vandaag verkrijgbaar binnen Europa.


Perfect voor sportscholen en personal trainers
De NEO Health Station is de perfecte assistent voor sportscholen en personal trainers. Hij verbetert de ledenervaring door als virtual trainer of virtual library te fungeren. Sportscholen kunnen de touchscreen in hun vrije trainingszone plaatsen, waardoor leden trainingen kunnen volgen zonder hulp van een instructeur. Gebruikers kunnen ook oefeningen en workouts opzoeken en deze scannen om ze vervolgens op een ander moment via de mobiele app van Virtuagym af te spelen. Dankzij de muscle library kunnen gebruikers leren over het lichaam en specifieke oefeningen opzoeken.

De Station biedt ook steun voor personal trainers. De Station kan ingezet worden als hulp voor trainingen. Zo verschaft de station informatie over het lichaam. Daarnaast helpen de 3D-animaties de trainer om de techniek van oefeningen te demonstreren. De Station biedt bovendien uitgebreide timer-features die helpen groepslessen te organiseren en het mogelijk maken intervals te selecteren.

 

Voor meer informatie, ga naar www.neo-health.co/nl/station of contacteer NEO Health via info@neo-health.co.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

Pieter Verschuren