9 february 2017

Vacature redacteur bodyLIFE

9 february 2017
Wegens uitbreiding van ons team zijn we (per direct) op zoek naar een freelance redacteur voor bodyLIFE. Als redacteur van bodyLIFE maak je contact met talloze mensen uit de fitnessbranche en schrijf je over hun activiteiten. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die al deel uitmaakt van deze wereld, die de cultuur kent en op de hoogte is van alle ontwikkelingen binnen de fitnessbranche. Het schrijven van artikelen is bovendien jouw passie! Een groot voordeel zou zijn dat je ook handig bent met de camera.

Wat willen wij?
  • Je hebt affiniteit met de fitnessbranche
  • Je bent een goede tekstschrijver
  • Je bent handig met de camera
  • Je kan prima zelfstandig werken
  • Je bent gemotiveerd en enthousiast om een bijdrage te leveren aan bodyLIFE
Wat bieden wij?
Een leuke werkomgeving om jouw ervaringspakket in de fitness branche uit te breiden en een verdieping van jouw kennis en relatiekring in deze vlotte wereld. Bovendien bieden wij een grote mate van zelfstandigheid. Vanwege de brede portfolio van magazines zijn er als journalist vele groeikansen binnen het bedrijf Van Munster Media, waar bodyLIFE deel van uit maakt.

Interesse?
Stuur een e-mail met jouw gegevens en motivatie naar Jordey de Joode van bodyLIFE via jordey@vanmunstermedia.nl en je krijgt gegarandeerd een reactie! 
Meest recente artikelen