8 february 2017

Aftrap samenwerking Matrix Fitness & Rico Verhoeven

Matrix Fitness
Marketing Manager
8 february 2017
Matrix Fitnessgaat de samenwerking aan met GLORY wereldkampioen zwaargewicht kickboksen Rico Verhoeven. Dit maakte de leverancier van fitnesstoestellen onlangs officieel bekend op het Matrix Fitness Benelux kantoorin Houten.

Met de samenwerking wordt Rico Verhoeven tevens ambassadeur van Matrix Fitness. Hiermee is hij de nieuwste topsporter die bewust heeft gekozen voor Matrix Fitness en maakt hij onderdeel uit vanhet Team van Matrix atleten. Hierondervallen ook judoka Henk Grol, meerkampster Nadine Broersen en baanwielrenster Laurine van Riessen.

Als onderdeel van de samenwerking is RV Sports (het fitheidscentrum) van de sympathieke kickbokser volledig voorzien van Matrix apparatuur. Rico Verhoeven: ‘’Voor de beste prestaties in de ring, moet ik kunnen trainen op de allerbeste fitnessapparatuur die bovendien wel tegen een ‘stootje’ kan. Daarom heb ik gekozen voor Matrix Fitness als sponsor van mijn toestellen. Het motto ‘Victory Starts Here’ van Matrix Fitness sluit perfect aan bij mijn doel: Het behouden van mijn wereldtitel!’’

Marco Vonk, Managing Director Matrix Fitness Benelux, is erg blij met de samenwerking: ‘’De gezamenlijke ambitie om aan de top te staan maakt de verbintenis zo speciaal. Sport kent veel vergelijkingen met het bedrijfsleven. Sport is winnen en de ambitie om de beste te willen zijn. Met onze apparatuur willen wij Rico maximaal ondersteunen bij zijn voorbereidingen in het behalen van zijn sporters doelen!’’ 

Over Matrix Fitness
Matrix Fitness is leverancier van de meest hoogwaardige, professionele cardio- en krachtapparatuur in het fitnesssegment. Sinds haar vestiging in Nederland in 2006 is Matrix de snelst groeiende leverancier van fitnesstoestellen in de branche. De belangrijkste pijlers van Matrix zijn kwaliteit en service, productontwikkeling en innovatie, en klantgerichtheid.
Meer op www.matrixmembers.nl

Over Rico Verhoeven
Rico Verhoeven (10 april 1989) is meervoudig wereldkampioen kickboksen.Zo behaalde hij in 2013, 2014, 2015 en 2016 de titel van wereldkampioen in het zwaargewicht bij Glory. Verhoeven won eind 2016 het prestigieuze gevecht van het decennium tegen Badr Hari. De kickbokser staat bekend om zijn krachtige & atletische bouw en sympathieke karakter.
Meer op www.ricoverhoeven.com.
 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


 
Auteur

Matrix Fitness