30 april 2018

Bent u op zoek naar fitnessapparatuur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Helisports
Redacteur
30 april 2018

Zakelijk of particulier bestellen 
Wilt u op de zaak een fitnessruimte inrichten? Wij helpen u hierbij graag bij het uitzoeken van de juiste apparatuur tot het indelen van de ruimte. Het plaatsen van bestellingen maken we u als klant zo gemakkelijk mogelijk. Wij bieden u bij het plaatsen van grote aantallen of meerdere producten méér korting aan. 

Personal trainers 
Bent u personal trainer? Word lid van het netwerk van personal trainers op www.personaltrainers.nl en profiteer van 15% korting op uw aankopen bij Helisports. 

Sportschool 
Heeft u een sportschool en bent u op zoek naar de beste prijs/kwaliteit? Op zoek naar halterstangen, schijven, Functional Training en meer? Neem dan contact met ons op! Wij garanderen de beste prijzen, snelle levering en beste service. 

LifeSpan Workplace op het werk 
Zou u meer willen bewegen op de werkvloer? Vraag vrijblijvend een offerte voor meerdere Workplace producten of vraag een gratis proefplaatsing aan via www.helisports.nl/proefplaatsing 

Fysiopraktijk 
Met de LifeSpan Pro lijn bieden wij een prachtig cardio aanbod voor fysiopraktijken. Daarnaast hebben wij veel klein fitnessmateriaal zoals medicine ballen, kettlebells, single stations en meer! 

Neem vrijblijvend contact op via martijn@helisports.nl

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.