Nieuws

geplaatst: 21-04-2018

Nieuw bij QUENO Sportopleidingen Yin Yoga; mindful je mobiliteit verbeteren

Mobiliteit is belangrijk om je lijf gezond te houden en goed te bewegen. Het bindweefsel beïnvloeden is uitermate belangrijk voor de gewrichten en het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Yin Yoga beïnvloed het bindweefsel. Het is een methode waarin het lichaam gestimuleerd wordt om sneller te herstellen en mobiliteit te verbeteren.
 

Nieuws

geplaatst: 20-04-2018

Entrepreneur Franchise 500 2018: Anytime Fitness In Top 20!

De grootste Fitness Franchiseketen ter wereld prijkt hoog in de lijst! Twintig fitnessbedrijven hebben dit jaar de Entrepreneur 2018 Franchise 500 lijst gehaald. Volgens Entrepreneur Magazine is de lijst van dit jaar een van de meest competitieve ooit.
 

Nieuws

geplaatst: 16-04-2018

Zomer spoedopleidingen NLactief Fitnesstrainer A en B bij Opleidingen 2000

Erkend, sneller, op maat en scherp geprijsd. Zijn de zomermaanden rustigere tijden in de club? Dan is het extra interessant nu in te schrijven voor de zomeropleiding NLactief / Fitvak Fitnesstrainer-A of B. Het voordeel van onze opleidingen is dat je nu al kunt starten De cursisten ontvangen na inschrijving al het complete cursusboek per post. Hiermee kunnen ze dus al direct aan de slag.

Nieuws

geplaatst: 05-04-2018

Stem nu op je favoriete Fitnessclub of Personal Trainer

Vanaf 26 maart 2018 gaan we op zoek naar de beste Fitnessclubs en Personal Trainers van 2018. In alle gemeentes in Nederland kan dan worden gestemd op Fitnessclubs en Personal Trainers en zij maken daarmee kans op een felbegeerde Award.

Nieuws

geplaatst: 05-04-2018

Life Fitness lanceert revolutie in club management & klantbehoud met Halo Fitness Cloud

In dit tijdperk waarin de fitnesstechnologie in een enorm snel tempo doorgroeit, verwachten leden meer van hun sportschool dan enkel de plek die voorziet als ruimte met apparatuur voor een goede training. Dat is de reden dat Life Fitness met trots de lancering van Halo Fitness Cloud bekendmaakt.

Nieuws

geplaatst: 05-04-2018

Nieuwe General Manager Start2Move

Wij zijn blij en trots te kunnen meedelen dat Michel Looye vanaf 16 april het team van Start2Move komt versterken en aan de slag zal gaan als General Manager! In deze nieuwe functie zal Michel een belangrijke rol gaan krijgen in de verdere groei en professionalisering van de organisatie.

Nieuws

geplaatst: 05-04-2018

Challengers gezocht

Greinwalder & Partner en Hidden Profits slaan de handen weer ineen en lanceren in maart de gloednieuwe campagne Challengers gezocht. Meer dan 100 fitnessclubs in vijf landen doen mee met dit unieke marketing concept dat baseert op trends als H.I.I.T., Tabata training en online fitness.

Nieuws

geplaatst: 04-04-2018

Inschrijving bodyLIFE Innovatie Award 2018 geopend!

bodyLIFE is al 30 jaar (sinds 1988) het toonaangevende vakblad voor de fitnessbranche in Europa. Inmiddels verschijnt bodyLIFE wereldwijd met, naast Nederland en Vlaanderen, ook uitgaven in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk,

Nieuws

geplaatst: 04-04-2018

Snap Fitness Rotterdam, schitterende nieuwe locatie voor Snap Fitness 24/7

Op een goede zichtlocatie gelegen in een zeer representatief pand op de begane grond van de luxe appartemententorens “De Hoge Heren” aan de Gedempte Zalmhaven te Rotterdam, opent Snap Fitness 24/7 in mei haar deuren. Een schitterende locatie en bij uitstek geschikt voor het Snap Fitness 24/7 concept.

Nieuws

geplaatst: 21-03-2018

Eleiko zoekt een 'sales representative' voor de Benelux

Eleiko zoekt een sales representative voor de Benelux omdat ze vol zit met gedurfde ideeën en ambitieuze doelen. Geworteld in een passie voor kracht, namen ze een moedige stap van het maken van wafelijzers naar het maken van 's werelds beste halters en hielpen ze de wereld van het gewichtheffen vorm te geven. Wil jij meehelpen aan de vervolmaking van deze vormgeving?
 

Nieuws

geplaatst: 21-03-2018

MoveToLive overgenomen door Byloth

Dit is voor MoveToLive het moment een nieuwe weg in te slaan! Gedreven door passie voor de fitnessmarkt en jarenlange ervaring, is MoveToLive op zoek gegaan naar een partner om als sterke combinatie verder te gaan. Deze hebben zij gevonden in Byloth!

Nieuws

geplaatst: 16-03-2018

eGym lanceert nieuw trainingsprogramma 'Metabolic Fit' op FIBO

Tijdens Fibo lanceert eGym een gloednieuw trainingsprogramma: Metabolic Fit. Dit nieuwe programma is speciaal gericht op verbetering van de gezondheid van o.a. type 2 diabetespatiënten. Metabolic Fit laat sporters veilig en verantwoord trainen met relatief weinig gewicht, een lange belastingstijd en veel herhalingen.