5 jaar geleden

Personal Trainer Day 2018

Start2move
Opleidingscentrum Fitness, Health & Sport
5 jaar geleden


"Op een unieke manier kennismaken met de trends en ontwikkelingen in de personal training branche"

Op zaterdag 1 september 2018 vindt alweer de 4de editie van de Start2Move Personal Trainer Day plaats in Zwolle. Deze dag – georganiseerd in samenwerking met LAPT- richt zich onder meer op (toekomstige) fitnesstrainers, personal trainers en iedereen die graag op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwste trends op het gebied van sport, fitness en health. Dit jaar met maar liefst zestien verschillende workshops!


Natuurlijk hebben we ook dit jaar weer diverse aansprekende gastsprekers waaronder Olympisch atleet Virgil Spier (Speed, Agility & Quickness), voormalig ‘kroonprins’ Robert Maaskant (Tai Chi en Kung Fu voor Personal Trainers), topsportcoach Michel van Halderen (Trainen voor Hypertrofie), mentaal en fysieke coach Yudi Hoekstra (stress, wie wil dat niet!) en fysieke trainer van het Nederlands Elftal, Jan Kluitenberg (krachttraining in het voetbal).

4 redenen waarom je deze editie van de Personal Trainer Day niet mag missen:
  • Vernieuwende, inspirerende workshops
  • Toonaangevende en praktijkgerichte trainers en gastsprekers
  • Laagdrempelig en toegankelijk voor elke (fitness)liefhebber
  • Exclusieve aanbiedingen van o.a. Start2Move, LAPT en Virtuagym
Voor de actieve sporter zijn er diverse praktijkgerichte workshops. Zo neemt Koen Bakker je mee in the Kettlebell Flow Experience en zal Marco Nijland je alle technieken van deadliften bijbrengen. Jeffrey Warmerdam van The Bootcamp club laat in zijn workshop zien hoe je als trainer kracht, cardio en fun op een verantwoorde manier kunt combineren. Daarnaast is er een speciale Kickboks workout voor Personal Trainers van Rob van den Wijngaart en laat Mike Punselie de combinatie tussen Personal Training en EMS zien.

Early Bird Tickets
Wil jij de Personal Trainer Day 2018 absoluut niet missen? Schrijf je dan nu alvast in! Tot 1 juli a.s. betaal je als Early Bird slechts €75,- (normaal €95,-). Inschrijven kan via www.start2move.nl

Wij zien je graag op zaterdag 1 september!

PERSONAL TRAINER DAY 2018
1 september - 10.00 – 17.00 uur - Zwolle – On Campus

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

Start2move